Tényleg ilyen nagy lehetőség van a kripto-ban? Mi kell ahhoz, hogy valaki olyan sikeres legyen ebben, mint ez a srác?
Van ez a gyerek, aki korábban autós yt videokról volt ismert. Már akkor sem értettem fiatalon hogy van pénze drága sportkocsira.
Most látom, hogy durván nagyban foglalkozik a kriptoval:
https://www.youtube.com/watch?v=6kgPcSCcitA
Instagram profilján pedig a mérhetetlen luxuson felül az is szerepel, hogy NFT és kripto befektető és én eddig azt hittem ez tényleg valami hazárdjáték, ami nagyon keveseknek jön be, de ez a példa elgondolkoztatott. Az NFT-t végképp nem értem.
Én gazdaságinformatikus vagyok (bár egy ideje nem ebben dolgozom szóval alig emlékszem már valamire ami szakmába vág), elvileg neki is ilyen végzettsége van.
És számomra az a kérdés, hogy ez a kripto világ bárkinek bejöhet, aki ért hozzá?
Milyen képességek/alaptőke/információbázis kell ahhoz, hogy valaki a kripto-ból megéljen? Mennyi idő amíg az illető 0-ról érteni fog hozzá? Vagy ehhez tényleg nagyon komoly pénzügyi háttérismeret szükséges?
Az hogy legyen egy rohadt pénzes családi háttered.
Ha egész életedbe vagyonos családba vagy, akkor esetleg jobban mersz kockáztatni, nagy nyereség ellenében. Hiszen ha buksz is, nem a megélhetésed fog múlni rajta. Akinek nincs meg ez a háttér, annak elég nagy luxus a nagy pénzek kockáztatása nagy nyereség reményében. (nyilván már ha egyáltalán össze tudtál kaparni valami kis tőkét amit kockáztass)
#4: Ennek a srácnak az autózás/youtube csak hobbi. Gondolom nem dísznek végzett egy Corvinus gazdinfót (asszem talán a fb profilján láttam).
Nem tudom elhinni, hogy a szülők pénzéből él kiskirályként.
"Nem tudom elhinni, hogy a szülők pénzéből él kiskirályként."
Annyi is elég ha a szülők el tudták indítani az életben némi tőkével, amit okosan/szerencsésen tudott megforgatni.
#6: Oké, de nem ez volt a kérdésem, hanem, hogy a kriptozásból valóban lehet sok pénzt keresni és ha igen milyen képességek/végzettség/tudás kell hozzá?
Nekem pl. van 3 millióm, azt meglehetne "okosan/szerencsésen" forgatni (sic!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!