Ha van egy hitel ami 30 evre szol es nem lehet elotorleszteni, meg lehet jogilag tamadni valahogy, hogy lehessen?
Na jó. Azért az világos hogy nem így működik. Az előtörlesztés mindig a tőkéből történik. A kamatnak ehhez semmi köze. Én már számtalanszor törlesztettem így.
Az előtörlesztés díja bankonként változik. Nekem 1% szokott lenni. Biztos hogy nem tilthatják meg az előtörlesztést. Melyik bank ez?
Hitelből ne akarj lakást kiadni, mert könnyen kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy nem tudod kiadni a lakást de a hitelt fizetned kell a nem fizető bérlők után is.
Egyébként a héten fizetem ki, több megmaradt nagyobb összegű ( pl. Diákhitelek, lakáshitelek ) hitelem is végtörlesztésbe, a hitelmoratórium alatt,-volt ahol fel se számoltak kamatot az első évben pl. a korábbi havi 2000.000-es törlesztőket ( amik ki tudja mennyivel ketyegnének tovább július 1-től) így levittem 0-ra a hitelmoratórium végére.
Minden bank, - és nem csak bank - engedi a végtörlesztést, előtörlesztést is. Max előtörleszteni nem éri meg, mert olyan feltételeket írattak Veled alá, vagy magasabb hozamú befektetéssel jobban jársz az adott tőkére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!