Egyéni vállalkozóként melyik banknál tudnék lakáshitelt felvenni?
Ebben is igazat adok neked, mert a legtöbb ember lustaságból vesz pl. aktívan kezelt befektetési alapokat sima passzív indexkövető ETF-ek helyett, mert azt tolják eléjük a bankban, holott az aktív alapok 90%-a alulmúlja a piacot és még a költségei is sokkal magasabbak, mint egy ETF-nek.
Az ember alapvetően lusta, legalábbis a többség. Én nem tartom magam lustának és utána is mentem a dolgoknak eléggé, mint mindig, de én a saját esetemben egyenlőnek láttam a pro és kontra oldalt, ezért is mondom, hogy nem jelenteném ki, hogy egyik oldal jobb, mint a másik, veled ellentétben. Elhiszem, hogy régi motoros vagy, de nyilván minden szentnek maga felé hajlik a keze.
Részemről a vita lezárva tényleg (nem flegmaságból mondom), de mindenki tájékozódjon, legyen meg az egészséges szkepticizmus és kíváncsiság, utána pedig a megfelelő következtetés. Nekem jobb deal volt a bankfiókban felvett lakáshitel akkor, ott, az én körülményeim között, de ez nem feltétlen igaz mindenkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!