Van olyan honlap, ahol meg tudom nézni hol vannak lakások árverésre bocsátva? Mikor nem tud fizetni a hitelt felvevő és a hiénák lecsaphatnak rá?
4, nekem is devizahitelem volt
Legmagasabb törlesztő 78k volt, ugyanaz az összeg, ugyanannyi futamidőre, ugyanannál a banknál 93k forint lett volna havonta. Sokkal jobban jártam a frankhitellel
És megoldottam a fizetést akkor is, amikor 2009-ben elvesztettem a munkám
Ügyes vagy, de nem mindenki volt ilyen szerencsés. Mint mondtam, engem nem érint, de akkor is gáz ez. Szánalmasak az ilyen emberek...
Ez olyan tipikus magyar meg c*gány szokás...
Itt, Írországban valahogy gerincesebbek az emberek.
Ja, csak éppen hova menjen?
Alapvetően egy nagy lehúzás az egész. A sok uzsirás c*gány jár jól, akik fillérekért bevásárolnak. Ez is sokat elárul Orbanisztánról.
Albérletbe, mint mindenki más, akinek nincs saját ingatlana.
Bár igazad van, tök tisztességes, hogy a mi adónkból tartsuk el, csak mert képtelen volt fizetni a saját hitelét.
Mondjuk, kûrvára kezdem unni, hogy gyakorlatilag egyre kevesebben fizetünk adót, viszont mindenki, aki kipottyantott pár kölköt vagy szépen rinyál, hogy jajdevizahitel azt segítjük. Nekem még a rohadt álláskeresési se járt sose, mert csak pár munkanap volt a két jogviszony között. Pedig évtizedekig fizettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!