Babaváró hitelnél 30 nap helyett 35 napos TB megszakítással egyik bank sem áll velem szóba?
Sokat olvastam a Babaváró hitel TB jogviszony feltételeiről és arról hogy maximum 30 nap lehet a megszakítás.
Na ha jól számoltam akkor nálam 35 nap maradt ki....egyik munkaviszony megszűnés után,nem mentem regisztráltatni magam.
2019.07.17-2019.09.30 - Regisztrált álláskereső / álláskeresési járadékra jogosult.
2019.10.01-2019.10.13 - Munkaviszony eleje / vége
Ezután nem mentem munkanélkülire...
2019.11.18-2011.11.30 - Munkaviszony kezdete és Szerződésmódosítás
2019.12.01-2021.05.31 - Munkaviszony eleje / vége
2021.06.01-től Munkaviszony ezidáig
( Ügyfélkapun keresztül lekért adatok )
A TB jogviszony feltételei a Babáváró hitelnél a legszigorúbbak ahogy olvastam.
Esélytelen, hogy valamelyik bank megadja a hitelt mert 5 nappal túl léptem a meghatározott 30 napos TB megszakítást?
Volt aki hasonló cipőben járt,és mégis megkapta a hitelt, vagy annyira szigorúak a bankok hogy felejtsem el a témát?
A munkanelkuli segeny NEM szamit bele a TB-biztositotti jogviszonyba, az csak TB-re jogosit, de jogviszonyt nem keletkeztet.
Ezzert eleve csak 2019.10.01.-en kezdodhetne a 3 eved, de mivel a 30 nap allami szabalyzason alapul, a bankok nem adhatnak alola felmentest, ezert emiatt eleve csak 2019.11.18.-tol kezdodik a 3 eved, ugyhogy korulbelul 7 honap mulva lesz meg a 3 eved, akkor igenyelheted. (Hacsak a ferjednek nincs meg hamarabb.)
7: a választok két harmada ezt szavazta meg egy az egy elleni felállásban. Ezt akarta a nep, szóval ez van
. Aki lusta volt szavazni vagy nem az ellenzekre szavazott az tűrje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!