Terhesség megszakítás után vagyok 1 hónappal. Nemrég 4-5 napos erős vérzésem volt, mint kiderült, ciszta miatt. Most rá 5 napra újra görcsölget a hasam, rózsaszínes enyhe vérzéssel. Lehet ez már a menstruáció, vagy a ciszta okozza?
koszonom szepen az eddigi valaszokat a kerdesemre, en kerek elnezest,hogy nem reszleteztem a miert nem maradhatott cimu reszt !!!
Van eleg bajom igy is.
Azt a ro.... qva..... Az 1 és a 3. válaszolónak csak gratulálni tudok. Az igen!! Jól oda mondtátok a kérdezőnek!!! Remélem most már nyugodtan hajtjátok le a fejeteket!! Csak a buta ember tör a másik feje felett pálcát, főleg ha még az indokot sem tudja! Tudatlan ostobák...
Kedves kérdező! Ezt így nem lehet tudni..Keresd fel az orvosodat. Ő többet tud mondani.
A terhesség megszakítás miatt pedig erőt és kitartást kívánok neked.
22 eves vagyok,van HALISTEN szereto apa,azaz lett volna,penz is lett volna,gyogyszer mellett maradtam terhes, 11 hetesen ELHALT A MAGZATOM.
De a kerdes kozel nem errol szolt, es koszonom annak az 1 valaszolonak,hogy kiallt mellettem.
Az ilyen aljas rosszindulatu emberek pedig menjenek a francba az ostoba meggondolatlan ˝abortusz ellenes˝ hozzaszolasokkal.
koszonom.igen,valoban nem derul ki a kerdesbol, kavarognak a gondolataim es a felelmeim.
Meg persze nemis is a beavatkozas miatt volt a kerdesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!