Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szeretnék eladni egy bontatlan...

Szeretnék eladni egy bontatlan Iphone-t, miért gondolják ezt az emberek?

Figyelt kérdés

Picivel nyomottabb áron természetesen, de teljesen hiteles, mindenféle papírral alá tudom támasztani, hogy nem kamu meg semmi ilyen.

Közöltem az árat és hogy szerintem mindenki jól járna ezzel, hiszen ugyanezt adják a boltban is :D Erre benyögték már többen is, hogy ők körülbelül 100-150 ezer forinttal olcsóbban gondolták.. Felét sem adnák meg. Mire fel vagy ezt hogy gondolják?

2022. márc. 26. 20:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

20:

De még akkor sem működne az ötlete, ha az áruhiteles helyen lenne a legolcsóbb. Mert akkor potenciális vevőként ott veszem meg én 0% THM-el, a pénzemből meg állampapírt veszek, és nyerek rajta. Elméletben is csak akkor működhetne az ötlete, ha csak ő kapna 0% THM-es áruhitelt, más nem.

2022. márc. 28. 02:40
 22/22 A kérdező kommentje:
Utolsó kettőnek köszi, ez egy értelmes és elfogadható érv a lenéző fröcsögés helyett.
2022. márc. 28. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!