Szeretnék eladni egy bontatlan Iphone-t, miért gondolják ezt az emberek?
Picivel nyomottabb áron természetesen, de teljesen hiteles, mindenféle papírral alá tudom támasztani, hogy nem kamu meg semmi ilyen.
Közöltem az árat és hogy szerintem mindenki jól járna ezzel, hiszen ugyanezt adják a boltban is :D Erre benyögték már többen is, hogy ők körülbelül 100-150 ezer forinttal olcsóbban gondolták.. Felét sem adnák meg. Mire fel vagy ezt hogy gondolják?
Én is boltban vennék , ha kéz alól ugyanannyi...
Garancia és egyebek miatt is.
Mondjuk 40% kedvezménynél már elgondolkodnék, hogy tőled vegyem inkább, mint a boltban.
Ennél rosszabb ajánlat nem érdekelne. Ha akarom, az áfát eleve vissza tudom igényelni, szóval a -27% az alap. Onnan indulunk...
Egy kicsivel olcsóbban senkit se fog érdekelni a telefonod.
Papìrjai rendben vannak, garanciakèpes? Igazolja bármi, hogy rendesen kereskedelmi forgalomba került, vagy "csak úgy van"?
Ha a masodik opció, akkor itt a bontatlansága nem èrtèknövelő tènező sajnos, mert nem sok előnyt èlvez mondjuk eg hardveraprón árult, használt, hordott, de papìrokkal rendelkező (ès potenciálisan èg garanciaidőben lèvő) ugyanolyan telefonnal szemben, sőt...
Ha meg rendben van papìrügyileg, mert mondjuk vetted, eseteg garos akkor 15-20 % nyomott áron úgy is el fogod adni előbb utóbb.
#8: erre én is kíváncsi lennék..
Meg hogy mikent kerül hozzá ilyesmi.. leesett a kamionról? 😱
Miként kerül hozzám? :D
0%-os áruhitelre megveszem, aztán továbbadom, végtörlesztek belőle egy kamatozó hitelt és törlesztem tovább a kamatmentest:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!