Szeretnék eladni egy bontatlan Iphone-t, miért gondolják ezt az emberek?
Picivel nyomottabb áron természetesen, de teljesen hiteles, mindenféle papírral alá tudom támasztani, hogy nem kamu meg semmi ilyen.
Közöltem az árat és hogy szerintem mindenki jól járna ezzel, hiszen ugyanezt adják a boltban is :D Erre benyögték már többen is, hogy ők körülbelül 100-150 ezer forinttal olcsóbban gondolták.. Felét sem adnák meg. Mire fel vagy ezt hogy gondolják?
Nem nagyon látom, hogy hol a hiba abban, hogy ha lenne kb 100 ezer forint kamatom a hitelen (Provi), és eladom 50-60al olcsóbban, akkor hol lenne a hiba benne. Nyerek vele jó pár tízezret.
10. Na egy tipikus wannabe bizniszmanus.. 😂
Micsoda üzleti modell, bakker...
Szerintem a suszter maradjon a kaptafánál...
Továbbra sem értem a problémát, szerintem a számok önmagukért beszélnek. :D persze, ha csak mínuszosan tudnám eladni, akkor igazi idióta lennék, ez egyértelmű.
De szívesen hallgatom az aggályokat, amik nem az okokat firtatják, hogy nem kellett volna hitelt felvenni stb, mert azoknak túl sok értelme nincs, hiszen már megtörtént ;) annyi a kérdésem, hogy ha ilyen okos vagy, akkor hol bukik meg a logika?
#7: ha nem bukna a modelled, ki se írtad volna a kérxest! Mert működne...
De szemmel lathatóan gondok vannak!
Ehelyett pl. ha van érettségid (kétlem...), de eszed ágában sincs egyetemre menni, jelentkezhettél volna egy büfé szakra, diákhitel plusz + diákhitel 1, 500 ezer kamatmentes + 750 ezer 2% THM, és ezze ltörleszted be az uzsorahiteled.
Ha egy új terméket megveszel, egyből jelentősen alacsonybab a használtpiaci értéke, mint amennyiért vetted, hiszen a vevők miért tőeld vennék, ha ugyanannyiért árulod. Ráadásul eleve ritka, hogy ott a legolcsóbb, ahol 0% THM-re kapod. Szóval emiatt nem működik ez a módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!