Hitelfelvételnél mennyire befolyásoló tényező a szerencsejáték?
Figyelt kérdés
Hitelfelvételnél mennyire befolyásoló tényező, ha az előző havi bankszámlakivonatomon szerepel egy Bet365-ös átutalás? Nem vagyok függő. Lakásvásárlás előtt állok és félek, hogy ez miatt a bírálaton kihozzák, hogy nem kaphatok hitelt. Egyébként 100e forintot utaltam ki a számlámra.2022. márc. 23. 17:21
1/9 anonim válasza:
egyetlen atutalas nem befolyasol semmit, ha rendszeresen es nagy osszegeket koltesz ilyesmire, az annal inkabb.
2/9 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy hitel előzetes ajánlatoknál meg előbírálatnál többször kérdezték azt, hogy szerencsejátékozom-e meg van-e káros szenvedélyem, mint akármi mást.
3/9 anonim válasza:
Nekem soha nem kérdezték meg, pedig több alkalommal vettem fel konkrétan szerencsejátékra hitelt.
4/9 anonim válasza:
Utolsó, neked megadták? Volt nyoma a játéknak a számlakivonatodon?
5/9 anonim válasza:
Szerencsére nem most volt, de azt hiszem volt nyoma. Megadták. De hát ez változik, ma már lehet nem adnák meg. Jobb is lenne mondjuk..
6/9 anonim válasza:
Utolsó, te mennyit igényeltél és mennyit játszottál előtte?
Én majdnem 3 milliót szeretnék felvenni, az utóbbi 3 hónap tele van fogadási előzményekkel a számlámon, mert szinte minden nap kikértem a pénzt, másnap meg visszaraktam. Most lassan 1 hónapja nem fogadtam, így a legújabb számlakivonat legalább tiszta lesz, de így sem tudom hogy be merjem e adni.
7/9 anonim válasza:
Nem játszottam előtte online, talán elvétve, 2-300ezerrel azt hiszem.
Én 1,3 milliót igényeltem. Megkaptam. Sajnos. Mire kell a lóvé? Tartozást akarsz törleszteni vagy játszani?
8/9 anonim válasza:
Egyik se, szeretnék venni egy-két dolgot, befejezni a jogosítványt meg a lakásban pár dolgot felújítani.
9/9 anonim válasza:
Hogy érted hogy sajnos megkaptad? Eljátszottad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!