Véleményeket szeretnék meghallgatni leginkább olyan személytől akinek volt benne része. Babaváró hitelel kapcsolatosan lenne kérdésem. ?
Kérdésem a következő lenne. Sikeresen átmentünk a hitelbirálaton babaváronál. Hivott minket az ügyintéző hogy hiánypótlásként kér tőlünk még 1 számlakivonatott mert nem szerepel az október elseje a számlakivonaton . Szeptemberin van rajta a legalján viszon a szeptemberin van 1 db szerencsejáték utalás ami 1500ft . Arra lennék kiváncsi hogy figyelembe veszik és elutasítanak? A 3 hónapi számlakivonaton 1 db se szerepel. Igazság szerint előző 3 havi kell. Nem vagyok függő !
Válaszokat előre is köszönöm !
Az én férjem is havonta feltölti párezerrel az egyenlegét. Raiffeisen.
Nem gondolnám, hogy azért, mert 3 havonta 1500 forintért lottóztok, ne kapnátok hitelt. Ha a fizutok egyharmada elmenne minden hónapban, az már problémás lenne.
"Sikeresen átmentünk a hitelbirálaton babaváronál"
Ez olyan szép mondat. Anno a feleségem óvónői bérére megkaptuk a 10 milliót. Kicsit úgy éreztem, hogy ha egy fél lábú szakadt kutya besétál az otp-be, ami ráadásul 2 éve halott, még az is megkapja.
Nem, én nem is igényeltem.
Én nem szülök egy élhetetlen országba.
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!