Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Véleményeket szeretnék meghall...

Véleményeket szeretnék meghallgatni leginkább olyan személytől akinek volt benne része. Babaváró hitelel kapcsolatosan lenne kérdésem. ?

Figyelt kérdés

Kérdésem a következő lenne. Sikeresen átmentünk a hitelbirálaton babaváronál. Hivott minket az ügyintéző hogy hiánypótlásként kér tőlünk még 1 számlakivonatott mert nem szerepel az október elseje a számlakivonaton . Szeptemberin van rajta a legalján viszon a szeptemberin van 1 db szerencsejáték utalás ami 1500ft . Arra lennék kiváncsi hogy figyelembe veszik és elutasítanak? A 3 hónapi számlakivonaton 1 db se szerepel. Igazság szerint előző 3 havi kell. Nem vagyok függő !

Válaszokat előre is köszönöm !

2022. jan. 30. 08:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as!

Akkor nem értem miért írtál ide .. Nem olyanokat kérdeztem akik nem vették fel. Szöveg értés nem megy? Nem a te véleményedre voltam kiváncsi !!!

2022. febr. 1. 13:48
 12/15 anonim ***** válasza:
26%
Azért írtam ide, mert ezen az oldalon bármelyik kérdésre reagálhatok én is...
2022. febr. 1. 14:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem a kérdésre válaszoltál. ;) Gondolom unatkozol azért kötsz bele a másikba! Nincs jobb dolgod? Szerintem lenne más amivel foglalkozhatnál, nem itt osztani azt a csepp eszedet.
2022. febr. 1. 18:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Húz innen !!!
2022. febr. 1. 18:55
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
Kedves 7es, imádom a válaszod. Saját tapasztalom is ez,hogy az otp szinte szórja kifelé a pénzeket. Anno mi személyi hitelt vettünk fel tőlük, vagyis a férjem.es az ő számlájára ment az én nevem alatt a csp,plusz ő kapta a gyedet. Világon semmibe nem kötöttek bele ,csak kinyomták a pénzt. Azóta már szerencsére kifizettük a hitelt.
2022. febr. 5. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!