Otp befektetési alapokat, aki jól ismeri, tudna tanácsot adni, hogy mire számítsak? Főleg részvénypiacok a háború miatt?
Január elején vettem befektetési jegyeket. Volt már ugyanilyen jegyem régebben frankó hozammal. 3-7 év hosszútávú részvények. Otp planeta.
Nem terveztem, hogy pánikból kiveszem, de 2,14-ert vettem most 1,74. Kb 19%-ot esett a háború kitörése óta. Feltörekvő globális részvény. Mire lehet számítani? Én úgy gondolom, hogy nem veszem ki,sztm javul a tőzsde, ha a háború befejződik és nem hiszem, hogy ennél esetleg tovább fog esni. Valakinek hasonló krízistapasztalata? Eddig mindig jó tőzsdei hangulatban és nem recesszióban volt benn a pénzem, így nincs tapasztalatom. köszi
Köszönöm a válaszokat.
Azért raktam ebbe a pénzt, mert többször is fél millió felett hozott rövidebb idő alatt. Szerintem ez egy jó alap. Bár az omega lehet jobb választás lett volna. Mindegy. Nem veszem ki. Szerintem pont az a globális piaci folyamatokon túl (szankciók hatása stb) probléma, hogy pánikeladnak az emberek és ez hazavágja a tőzsdéket.
Amúgy azt meg tudja mondani valaki, hogy a gránit és magnet bank, mi alapján tud a lekötött betéteire 2-4.5%-os kamatokat adni. Mind a kettő magyar bank állami tulajdonban? Más bankoknál 0.01 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!