Valaki kapott már bármilyen tájékozatást Sberbank hitellel kapcsolatban?
Mivel adós vagy, ezért egyelőre semmi nem változott meg a szerződésedben, kivéve, hogy milyen számlaszámokra kell törleszteni.
A végrehajtás alatt álló banknak is lehetnek és vannak is aktív hitelszerződései akár évekig. Ez más mint a betétgyűjtés, számlavezetés.
Ha nem kapsz semmilyen értesítést, akkor is tovább kell törleszteni. Ha más bank megveszi a hiteled akkor persze arról majd értesítenek, de akkor is csak a hitelező változik és hogy hova kell utalni. A szerződésedben semmi sem változhat.
Lehet, hogy ezt most úgy érzed, hogy nem vagy tájékoztatva, de valóbaján TE MINT ADÓS VÉDVE VAGY. A SZERZŐDÉS VÉD TÉGED.
Hiába van végelszámolás alatt a bank, hiába lesz később másé a követelés, a te szerződésed nem fog változni, ahogy felvetted a hitelt, amit aláírtál, az marad meg.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Tudom, hogy fizetnem kell tovább, ezzel nincs is semmi problémám igazából. Csak gondolkoztam a végtörlesztésen, és emiatt kérdeztem, hogy tud-e már valaki valami konkrétumot ezzel kapcsolatban. De akkor várok, hogy jöjjön valami értesítés. Nem sürgős a dolog, úgyhogy nem izgulok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!