Bankváltás: Melyik bankot érdemes választani?
Jajjistenem..... Képes lennél még a saját pénzed ellensége lenni - csak hogy ne NER legyen....
LOL
6os csak megsugom, 4 es vagyok es boven 30 millio alatt van bankba penzem, rafi es otpm is van. A vagyonom legnagyobb reszet kriptoban tartom es kripto koveto etfekbe tbsz szamlakon...
1. A rafi nem dol be
2. Revolut es wison is van eleg penzem :)
3. Kripto kartyam van 2 cegnel is, szoval ott is be vagyok vedve.
4. Allampapirba is van kozel 5 millio (euro alapon)
5. Van 500k huf kp is a parnaban...
Ne haragudj, de nagyon buta hozzáállás, hogy politikai pártállás alapján választasz bankot vagy bármilyen szolgáltatót, de szíved joga.
Tudom, sok ellenzéki gondolkodik hasonlóan, pedig ha kicsit kívülről látná magát, talán sok észrevenné, hogy ez a gondolkodás milyen.
Ettől függetlenül vagy pont ezért segítek:
www.bankmonitor.hu itt meg tudod találni a számodra legjobb ajánlatot.
Ne nézd azokat amelyeket te "NER banknak" gondolsz és amelyik számodra vállalható azok közül a legjobbat válaszd!
A másik pedig, és ezt talán te is elismered, hogy olyan végképp nincs, hogy egy bank most már még NER-esebb lesz.
A Budapest Bank 5-6 éve a magyar állam tulajdona.
Az MKB kicsit régebb óta.
Most csak összeolvadnak, de ettől még nem lesz közelebb az államhoz vagy a "NER-hez".
Ahogy te értelmezed a dolgokat, már most is 100%-ig az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!