Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha a moratórium miatt nem...

Ha a moratórium miatt nem fizettem a diákhitelt, akkor miért nőtt 20ezer forinttal a tartozásom? Nem befagyasztották a kamatot?

Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 19:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%
Az adókbol ezeket a bohocokat képzik .
2022. febr. 16. 07:25
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem hiszem, hogy azért jött össze annyi csaj, mert diákhiteled volt :DD de hát te tudod, hogy miről mire asszociálsz.
2022. febr. 16. 07:52
 13/27 A kérdező kommentje:
Ó dehogynem. Húzd ki a kezed a biliből. Pénz nélkül nincs csajozás. Magas is vagyok, sportolok is. De minimális pénz kell hozzá. Ruha, fodrász, fagyi ilyemi. Nyilván a diákhitel se adott milliókat, de erre pont elég volt. Most majd vihetem úszni a fiatalokat.
2022. febr. 16. 08:20
 14/27 anonim ***** válasza:
88%
Mekkora kamu ez. De ha nem, akkor is csak sajnálni tudlak. :D Magas is vagyok, sportolok is, meg hitelbű zabáltatom a csajokat... ez aztán a karrier. Sok sikert az élethez! :D
2022. febr. 16. 10:39
 15/27 A kérdező kommentje:
14-es ezt hol olvastad? Elhívni fagyizni vagy egy koktélra az kajáltatás? Magamra is költöttem ruha, fodrász, kondibérlet stb. Ne sajnálj engem, tökre megérte. Mire visszafizetem a hitelt a reálértéke a béka segge alatt lesz. Kamata meg minimális. És már föl is vettek egy lányiskolába tesitanárnak, szóval munkám is van.A nyaram meg mindig szabad lesz.
2022. febr. 16. 10:42
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Remélem tudod mi az az irónia... Na valahogy úgy értettem, hogy sajnállak. :D A fagyi nem kaja?
2022. febr. 16. 10:52
 17/27 A kérdező kommentje:
Végülis de :) Egyébként meg ezt bárki meg tudja csinálni. Havi 30-ból kijönnek a fent említett dolgok. Első randi fagyi, a másodikra már felhívhatod egy filmre, ott meg rendelhetsz pizzát.
2022. febr. 16. 12:39
 18/27 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, te egy igazi, klasszikus proli vagy.

És ezekből lesznek a tanárok..

2022. febr. 16. 13:30
 19/27 A kérdező kommentje:
Igazából lesz*rom mit gondolsz rólam. Az egyetem buli volt, most majd a suli is az lesz. Gondolhatod mennyire megerőltető egy tesitanár munkája xd. És ahogy néztem a suliban a tanári kart, lesz kit levadászni xd És még mielőtt valaki irigyelne, a szüleimmel élek.
2022. febr. 16. 13:34
 20/27 anonim ***** válasza:
91%

Valóban nagy király leszel, egy igazi isten.

Minden nő álma egy prosztó, semmire felvágós nyikhaj, akinek tanári fizetése van/lesz (nyilván tudod, hogy nem fogsz belőle meggazdagodni) és anyukánál lakik.

Önmagával a tanári pályával persze semmi gond, de elnézve milyen személyiséggel párosul, azért lássuk be, esetedben nem nagyon van mire büszkének lenni...

Ómájgád :D

2022. febr. 16. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!