Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mekkora mértékű valójában az...

Mekkora mértékű valójában az infláció?

Figyelt kérdés

Nincs egy éve, hogy néztem az arany árát, ezer gramm nem érte el a 18 milliót, most meg több már 25-nél, az 40% körül van, ha jól számolom.

Ez mennyire reprezentálja a pénzromlást?

2022. febr. 14. 17:41
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Három szobás, de már régen egyedül élek, pontosabban voltam kb egy évtizedet külföldön, főleg Németországban és totál elegem van már a lakótársakból.

A gyerekeim mind szétmentek, él fiam Angliában, lányom Párizsban, meg az agglomerációban, ritkán talákoztunk az utóbbi években, sőt már van diplomás unokám is, ők jól megvannak, de nincs szándékom őket terhelni, van elég gondjuk. Szeretjük egymást, de már régen szétmentünk, a nagy fiamnak anno lakást is vettem, a lányom az apámét kapta meg, a feleségem meg korán meghalt.

Megfordult a fejemben a lakás kiadása részlegesen, de macerás kivitelezni, úgy van kialakítva a lakás, komolyan költeni kellene rá, hogy a szeparációt biztosítsam és nem ér annyit, jobb lenne eleve hathatósabb változtatást eszközölni.

Inkább fel kellene újítani, mert húsz éve nem volt festve, igaz abból a felét üresen töltötte, nem volt kiadva, mert sosem volt biztos a helyem annyira, csak potyára fizettem a fűtést egy évtizedig, de ami volt, az elmúlt, most más a helyzet, ezt kellene megoldanom.

Köszönöm különben a tanácsot, valóban van benne ráció.

2022. febr. 15. 02:16
 22/22 anonim ***** válasza:

35-45% csak az élelmiszerek drágulása,így a teljes fogyasztói ár min 20% drágulása történt az elmúlt 3 hónapban.

A KSH ....pf,,az azt közli le amit parancsolnak nekik,mert sajnos NEM független ma már ez a szervezet sem(ahogy a Magyar média 95% sem),így a médiából csak a kamu inflációs mérték jön le,főleg hogy mindjárt választás lesznek!

Persze nem kell nekem hinni,csak le kell menni vásárolni bármelyik spar-ba,aldiba-vagy penny-be,és rájöhetsz,hogy a 3 hónapja a bevásárlásod 3000ft-ba került mostanra 4500-ft-ba. Ez tény.

2022. febr. 15. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!