Meguntam a gagyi K&H bank hülységeit. KI melyik bankot ajánlja helyette? Hátha lesz egy, amelyikre a legtöbben szavaznak.
A kártyázó egy jó csomag, csak épp már nincs tudtommal.
Én egyébként több mint 10 éve vagyok cib-es.
Az úgy azért ne zavarjon, hogy az általad linkelt url-ben is benne van, hogy "nem_ertekesitett" :)
Plusz ha veszed a fáradságot, akkor az oldalon is el tudod olvasni:
"A CIB Kártyázó Minimum, Médium, Maximum Számlacsomag értékesítése megszűnt, tehát új CIB Kártyázó Minimum, Médium, Maximum számla 2018. január 1-től nem nyitható. A 2018. január 1. előtt megnyitott számlák a továbbiakban is fennmaradnak a mindenkor hatályos kondíciós listában foglaltak szerint. "
Csak 4 éve megszűnt. Egyébként valóban jó csomag, nekem a maximum van.
A 3. Válaszoló több tippet is adott, ráadásul van köztük tényleg nagyon jó. Jellemzően az ilyet pontozzák le.
Mi van a net közönségével, hogy ez lett a divat...
Szerintem attól is függ, mik a körülményeid (mennyi pénzt kapsz a számládra, mire akarod használni stb).
Első számlám az OTP-nél volt pár évig. Mikor véget ért a kedvező junior számlám, szembesültem vele, hogy milyen drága, meg mennyire semmibe nézik az embert, úgyhogy ott is hagytam őket. Akkor az AXA-hoz mentem, ami nekem a legjobb volt, online lehetett mindent intézni, és lekötés nélkül is szuperül kamatozott a pénz. Sajnos egy idő után kivonult Magyarországról, így más bankot kerestem. Hát szenvedés volt, sehol nem is foglalkoztak velem igazán. Aztán bementem a Raiffeisenbe, ott beszéltettek, hogy mit szeretnék, mik a körülményeim, és annak alapján egy szuper lehetőséget ajánlottak. Kiemelt ügyfél lettem, nagyon jó kondíciókkal kaptam számlacsomagot, teljesen az igényeimnek megfelelően (belföldi utalásért pl nem kell fizetnem semmit, nincs számlavezetési díj stb). A Raiffeisent nyugodt szívvel tudom ajánlani, de nyilván sok mindentől függ, hogy neked hol és milyen számlát érdemes nyitnod. Ahol én semmiképp nem nyitnék, az az OTP és a K&H.
K&H. Igaz nekem ifjúsági számlacsomagom van, de ismerőseim is ott vannak normál csomagban és nagyon jó.
Gördülékeny ügyintézés, ügyfélközpontúak.
Voltam 4 évig az OTP-nél, aztán meguntam azt a drágaságot amit junior ügyfélként adtak. Aztán Erstés lettem három hónapig, de annál rosszabb bank nincs. Aztán lettem K&H-s és ez a legszuperebb!
De ismerőseim nagyon ajánlják a CIB et is. :)
Az egész bank maradi, semmi digitális ügyintézés. Az ATM ek elavultak, benyeli a pénzt a befizető funkciója, bunkók az ügyintézők, semmi ügyfélközpontúság…
Ennyi elég? 😅
Nem én kérdeztem, hogy mi volt a baj, de olvastam a kritikáid.
Én nagyon máshogy látom. Mármint nekem sem tetszik, mióta a Netbank helyett George lett, előtte jó volt. Éppen a digitalizációs fejlesztéseik vágják tönkre.
Korábban semmi panaszom nem volt rá, most már nagyon sok.
Az ATM-ekkel nem tudom mi a baj, éppen, hogy fejlesztettek, egyre több a befizető ATM. Az a dolga, hogy benyelje többek között...
Az ügyintézőkkel sem volt bajom, bár mióta új informatikai rendszer van, van, hogy egyszerűen nem tudják megoldani a feladatot, mert nem lehet. Hiába kattintanak rá, a rendszer nem csinálja rendesen.
Évekig teljesen meg voltam elégedve velük, de ez sajnos ma már nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!