Lehetséges egyszerre?
Kedves első, köszönöm! Viszont a kérdésre elfelejtettél válaszolni… (Úgy gondolom ezt az oldalt nem azért hozták létre, hogy megmondjuk a másiknak a tutit, hanem hogy segítsünk egymásnak.) Imádom az ilyen kis méregzsákokat. :P
Nem is tudtam, hogy személyi kölcsönre a 19-20 éves fiataloknak nem lehet szüksége. Ja várj… most már tudom.
Jelenleg a családommal élek, (néhány évig még velük is tervezek), így nincsenek kiadásaim. A személyi kölcsönből a jogosítványt szeretném megcsinálni, illetve autót vásárolni. Már kezd unalmas lenni, hogy 4-kor elindulok dolgozni és este 8-ra érek haza. Sokkal kényelmesebb és gyorsabb lesz gépjárművel. Az áruhitelből, pedig egy laptopot vennék, ami nagyon megkönnyítene a tanulmányaimat.
Nem mindegyik fiatal felelőtlen, tisztában vagyok a tetteim súlyával. 2 éven belül minden fillér vissza lesz fizetve a banknak. Nagyon kedves tőled, de nem kell aggódnod a jövőm miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!