Van esélyem hitelt kapni úgy hogy bar listás vagyok?
Figyelt kérdés
Vokt egy tartozásom amit decemberben kifizettem.
Hitelt szeretnék felvenni. Erre van esèlyem vagy várnom kell 1 évet ?
Mennyi idő alatt törölnek a KHR listárol?
Van arra lehetőségem hogy le vetessem onnan magam, ha már nincs tartozásom?
Ha igen akkor hogy ?
2022. jan. 29. 20:51
1/5 anonim válasza:
A teljes tartozás visszafizetted vagy kaptál valami kedvezményt (pl.: egy részét elengedték, részletfizetés)?
Az elsőnél 1 évig maradsz a passzív listán. Van olyan bank, amelyik így ad hitelt.
A második esetnél 5 évig maradsz a passzív listán. Ebben az esetben nem kapsz hitelt.
2/5 A kérdező kommentje:
Visszafizettem a teljes tartozást.
Nem egy nagy összegröl volt szó vak nemtudtam hogy van tartozásom..
2022. jan. 29. 21:22
3/5 anonim válasza:
Az OTP-ben így tudsz igényelni. Elvileg bankfióki, egyedi bírálathoz kötik, de az 1 éves passzív KHR-esek 99%-ban meg szokták kapni.
4/5 anonim válasza:
Még kiegészíteném a 3. válaszomat azzal, hogy ez csak akkor működhet, ha nem OTP-s tartozással kerültél fel a KHR listára.
5/5 A kérdező kommentje:
Az OTP elutasított sajnos..
Nem indokolták meg hogy miért
2022. jan. 29. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!