Van esélyem felvenni 60 millió forint hitelt ingatlan vásárláshoz?
Üdv
50% önrészem van, a fennmaradó 50% finanszírozására hogyan tudnék felvenni hitelt?
Havonta változó összeg érkezik a számlámra, van amikor 500 ezer, van amikor 330 ezer, van hogy 1.3 M forint. Mindig változó.
Ennek töredéke a fixen érkező munkabér átutalás.
Esetleg több banktól egyidejűleg kisebb összegek felvételére van lehetőség?
Csinált valaki hasonlót?
Fàztam rá ilyenre nagyon.
Pedig nekem a plusz pénzek is kiszámíthatóan érkeztek, és nem is ingatlanról volt szó, hanem csak hitelkeretről.
Új kisfőnök jött, vagy mi, de bejelentették, hogy a fix keresetem alatta van a limitnek, szóval 5 nap alatt perkáljam vissza az egészet.
Végrehajtó lett belőle
Köszönöm
Jelzálogfedezettel (kb 50 millió a ház) se lehetséges?
330.000 a munkabér átutalásom fixen.
Ezzel lehet számolni. Mellé általában úgymond munkabérként kapok még ~100-at havonta. A többi ingatlankiadásból, mellékállásból és egyebekből származik. Amik vagy vannak éppen vagy nincsenek. Vagy van, de kézbe kapom.
A munkabér megjelöléseket nézik, annak is a 3-6 havi átlagát. Más bevételt (pl. lakáskiadás) nem igen szeretnek belekalkulálni, mert az nem tekinthető fixnek.
Ha 330 a nettód, ennek max a fele lehet a törlesztőd, de inkább kevesebb. Havi 150 ezer forintért szerintem 30 évre sem adnak 60 milliót.
Elnézést, félreértettem a kérdezőt. 30 millióval számoltam, hiszen a fele önerő megvan.
Ha valóban van 60 millád, akkor vegyél 60 millás házat.
60ért ilyet nem kapok.
Nem otthonnak lenne, hanem befektetésnek. Számításaim valószínűleg helyesek, több oldalról alátámasztottak.
Az ingatlanból csak folyna a pénz.
De ezek szerint erről lemondhatok.
Azért köszönöm a hozzászólásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!