Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha diákhitelt veszek fel...

Ha diákhitelt veszek fel akkor a suli (felsőfokú szakképzésen vagyok) azt tudni fogja hogy én felvettem?

Figyelt kérdés
Sajnos a szüleim nagyon eladósodtak és nem tudják finanszírozni a mindennapi szükségleteimet/inket. Ezért így döntöttem hogy felveszem, csak az ciki lenne ha a tanár rákérdezne hogy most mi van..
2010. szept. 9. 18:35
 1/6 anonim válasza:
100%
A suli tudni fogja, mert nekik kell visszaigazolni a diákhitelközpontnak, hogy valóban jársz-e suliba. Viszont senkit nem fog érdekelni, hogy neked diákhiteled van, nem fogják szóvá tenni, nekem is volt felsőfokú szakképzésen is, most az egyetemen is van, és még rengeteg embernek rajtad kívül. Ez egyáltalán nem ciki. Amúgy meg a titkárok intézik ezt, ők meg nem hiszem, h személyesen ismernek4 Ha meg igen, akkor se fogja neked mondani senki! Ők visszaigazolnak, te meg csak azt veszed észre, h a bankszámládon csücsül a mani! :)
2010. szept. 9. 18:45
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi nagyon aranyos vagy.:) szeretem az ilyen kedves válaszolokat:):):)
2010. szept. 9. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne ciki a diákhitel?

Sok közismert embernek is van diákhitele. pl. Vona Gábor is beleírta a vagyon bevallásába, hogy azt is törleszti.

2010. szept. 9. 19:59
 4/6 A kérdező kommentje:
:):)akkor jó köszi a nyugtatásokat:) csak mert itt mindenki "leordít" mindenkit h minek veszik fel, mert utánna nem tudják visszafizetni, stb.
2010. szept. 9. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, mert sokan veszik fel úgy, hogy elbulizzák. Egy évfolyamtársammal beszélgettem ma a témáról, kérdezte, hogy ha nincs pénze, miért nem megy el dolgozni egyetem mellett. Én is azt csinálom. A válasz az volt, hogy eszébe sem jutott :S
2010. szept. 9. 22:28
 6/6 anonim ***** válasza:

tudom, hogy ez most nem lesz "kedves válasz", de az egyetemeken egy leszel a sok kis "senki" között (mármint a tanár szemével nézve).

egyik tanár sem foglalkozik a lelki életeddel, azzal meg főleg nem, hogy van-e diákhiteled vagy nincs....

2010. szept. 10. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!