Miért van az, hogy alapképzésen sokkal kevesebb óra van, mint felsőfokú szakképzésen?
a papír erősségétől függetlenül a tananyag arra a két évre van megszabva és besűrítve
azt az adott szakmát amit tanulsz megpróbálják a legmagasabb szinten leadni, sztm inkább örülj neki
másrészt egy normális egyetemen vagy főiskolán a diákoknak csak nagyon ritkán van olyan napjuk amikor vagy 1-2 órájuk van, lásd Közgáz, BME vagy BGF
Én is egyetemista vagyok, és nekem szinte minden félévben tele volt az órarendem, nem egyszer volt olyan, hogy reggel 8-tól, este 3/4 7-ig voltam bent, lyukasóra nélkül, és csak egy félévben volt olyan, hogy péntekenként nem volt órám.
Az átlag az volt, hogy reggel 8-tól vagy 9:50-től délután 3-4-ig voltunk bent.
OE-RKK
Hát én is kíváncsi lennék milyen alapszakokról beszélsz te. :) Nekem minden félévben 10-12 tárgyam van legalább, reggel 8-tól délután 5-ig többnyire mindig be vagyok táblázva, előző félévben volt hogy este 8-ig is. Olykor előfordul, hogy egy napom üres legalább két hetente, de az ilyen sem túl gyakori :D
Kreditekben meg van 0,2,3,4, de 6 kredites is, félév függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!