Mennyi hitelt adnak 1 embernek?
Szerintem elég kérdéses hogy lakókocsira lakáskölcsönt fölvehetsz-e. Szerintem nem. A telket gondolom megterhelheted, ha a telek a tiéd és ki van fizetve.
Ha nincs telked, akkor sztem a telekvásárlasra valemennyit fölvehetsz, és hat akkor tényleg marad a személyi kölcsön.
7# kezdjük ott, hogy lakókocsira nem kapsz jelzáloghitelt. Csak és kizárólag személyi kölcsön játszik. Azt bármire felhasználhatod, de rövidebb a futamidő (általában maximum 7-8 év) és magasabb a kamat.
Jelzáloghitelt viszont csak ingatlanra kaphatsz, aminek mértéke az ingatlantól függ.
Az, hogy mennyire vagy hitelképes függ a munkádtól, a bejelentéstől (ha nem vagy bejelentve, nincs hitel), a szerződés típusától (határozott munkaviszony esetén kvázi felejtős egyedül a hitel) és a hivatalos, adózott béredtől (maximum a nettó fizetésed 50%-áig vagy hitelképes).
Érdemes lenne inkább felvenni a kapcsolatot egy banki ügyintézővel vagy bármilyen hitel ügyintézővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!