Rá lehet valahogy szűrni, hogy az elmúlt 4 évben hányszor utaltam egy fix embernek és mekkora összegeket?
Figyelt kérdés
A netbank(erste) nem engedi, csak 90 napra és most teljesen le is fagyott.2020. dec. 8. 13:45
1/3 anonim válasza:
Ha a netbankod nem engedi, akkor bankfiók. Mondjuk én is erstés vagyok és több mint 90 napot vissza tudok menni.
2/3 A kérdező kommentje:
Hogyan? Ha beállítom, hogy egyéni, vissza tudok menni 2014re mondjuk, de amint beállítanám hogy meddig keressen vagy kidobja, hogy “csak 90 napra tud szűrni” vagy lefagy. Már próbálgattam.
Szóval bankfiókban van ilyen lehetőség?
2020. dec. 8. 14:02
3/3 anonim válasza:
A max. 90 nap arra vonatkozik, hogy egyszerre csak 90 napos intervallumot tudsz megnézni, tehát egy 1 évet 4 ciklusban tudod leellenőrizni. Picit tökölősebb, de nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!