Rajta lehetek passzív adosként a BAR listán?
Nekünk OTP factoring volt és 3 an voltunk benne a 2 testvéremmel. Ráadásul ők kiskorúak voltak.
Mindegy ha megérkezik a papír megírom azon múlik minden.
Beszéltem anyukámmal ő ált kapcsolatba velük. Azt mondta hogy úgy állapodott meg velük hogy a húgom helyet fizettük ki
Aki akkor még kiskorú volt.és ez akkor nem azt kellene jelentenie hogy csak ő van rajta a BAR listán?
Mert az előbbi kérdező is írta, hogy náluk is több örökös volt és ö kifizette így a testvéreinek nincs semmi hátrányuk belőle csak itt a különbség hogy nem mi kerestük őket hanem fordítva
#17 nálam is ez volt, és nem kerültem fel, arra azt írod, hogy véletlen bug a rendszerben.
Értem a logikád, tényleg, de nem hiszem, hogy ennyire sok véletlen lenne.
Mi sem fizettük mikor megörököltük mivel mind a 3an gyerekek voltunk. Anya meg nem tudta mert ugye egyedül maradt 3 gyerekkel.
De most hogy fel hívtam azt mondta hogy látja hogy mi volt a helyzet és nem kerülhet fel örökös KHR listára. Főleg nem gyermekként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!