Lehet azért tenni bármit, hogy hamarabb lekerüljek a passzív KHR listáról?
nem is ítélkezett a 2. :D
mit szívsz kérdező?
Nagyon is ítélkeztél, „ez igy mukodik ha nem fizetsz". Tudod ezt úgy hívják, hogy passzív agresszió. Mit tudsz az ügy hátteréről? Egyáltalán a témához tartozik szerinted? Befolyásolja a KÉRDÉSBEN feltett témát? Olyasmiket vágsz a fejemhez, amiről nem írtam. A pénzügyi ismereteimről - tekintve hogy nem ismered az ügy hátterét és ez nem is fog változni - nem tudsz semmit. Milyen alantas életforma az, aki ide jár magas lóról osztani az észt és levezetni a feszültséget? Mondjuk írásképed alapján kb. egy 16 éves kisegítő iskolás lehetsz, úgyhogy talán jobb lenne a házival foglalkoznod és nem nevetségessé tenned magad.
amig te kell fizess addig nem erdekel a hitel - ezt miből szűrted le? Tekintve hogy semmit nem tudsz az ügyről. Imádom, amikor emberek a beteg hallucinációikat készpénznek veszik :D Na ülj le, egyes.
Menj be a bankba es mond el ugyanezt, vagy azt hogy miert nem tudtal fizetni. Biztos megertik majd, adnak 100 forintot es elnezest is kernek.
Nekem osztan mindegy hogy minek gondolsz, nem en vagyok az aki nem tud felnott, felelősségteljes donteseket hozni
nevetséges a kérdező
most próbálja megmagyarázni, hogy ő bizony mindent jól csinált, csak valami rossz csillagegyüttállás miatt került fel
az a szerencse, hogy fixen nem fognak neked babavárót adni, és mivel ekkora tróger vagy, meg is érdemled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!