Általában kinek van privátbankára?
400.000 ft feletti fizetes ha erkezik a szamladra vagy van legalabb 10 milliod rajta akkor a legtobb bank biztosit ilyent. Pld Raiffeisennel nekem premium gold 2 szamlacsomagom van es nekem is van.
Semmi nagy dolog nincs benne amugy, csak van egy szemely akit barmikor hivhatsz, esetleg kapsz online ugyintezest, barmikor kerhetsz tanacsot stb
1# inkabb a “premium”-bankar szolgaltatasrol beszel, az tenyleg ilyen alacsony, de nem is er semmit.
A privatbankar valoban inkabb a 100 vagyontol kezdodik (havi fizetes osszege itt irrelevans legtobbszor).
A rafis premium az nem privát bankár. Van valami olyasmim de semmi értelme. Én az otp-nel vagyok privát banki ügyfél, vannak lekotesek, illetve ott is lehet az ingyenes állampapírt pénzért igényelni :) , (mármint a csomag vezetése pénzért van az államkincstárnál meg ingyen) akkor telefonon lehet venni részvényeket , és ha be kell menni akkor jól kicsesznek velünk mert normálisan csak az 5. Kerületben a Váci utcában tudnak kiszolgálni így bár adnak ingyen parkolást a kempinszkiben de egy cetlit adnak amivel körbe megyek gyalog a szállón be a recepciora ott érvényesítik a parkoló jegyem .míg sétálok több pénz elmegy mint a parkoló díj.
A bemenesrol még nem is beszélve mert Budapestre elvből nem megyek be, de múlt héten pont emiatt kellett bemennem.
De nem nagy öröm, hidd el nekem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!