Ingyenes készpénzfelvétel ?
Figyelt kérdés
sziasztok
az a problémám hogy amikor pénzt veszek fel az atmből , le vesz 2000 ft
igényelhetem hogy ingyenes legyen ? és ha igen hogyan ?
nekem ez igy sok havonta 2000 ft
otps vagyok
2021. nov. 30. 15:30
1/17 anonim válasza:
Magánszemély vagy cég vagy? Egy vagy több bankszámlád van?
2/17 A kérdező kommentje:
magánszemély
egy számlám van!
2021. nov. 30. 15:34
3/17 anonim válasza:
Akkor nagy valószínűséggel jogosult vagy rá. Bankfiókban, netbankban, telebankban be lehet állítani, úgy akkor 150 ezerig (max havi 2 felvét) ingyenes lesz.
5/17 anonim válasza:
Alapból mikor számlát nyitsz meg kérdezik akarod e. Jó esetben legalábbis. Tőlem megkérdezte. Menj be mert ez pénz kidobás.
6/17 anonim válasza:
Nyilatkoznod kell a bankban, hogy arra a bankszámlára megy a munkabéred. Akkor havonta 2 alkalommal, maximum összesen 150 ezer forintig ingyenes az ország bármely bankautomatájából a készpénzfelvétel.
De ehhez nyilatkoznod kell írásban. A bank állítja be az opciót utána.
7/17 anonim válasza:
Nem is értem, hogy az OTP miért nem kérdezett rá erre, amikor a bankszámlát nyitottad. Tőlem megkérdezték és már tolták is az orrom alá a nyilatkozatot róla.
8/17 anonim válasza:
Itt egy tájékoztató róla az MNB oldaláról:
9/17 anonim válasza:
Nyomorekok ezek a bankok. Nekem most azért nyeli el havonta a pénzem az otp mert nincs jövedelmem. Számla vezetés díjként le vesz egy csomót. Azon gondolkodom megszüntettem, talán van olyan bank aki akkor sem eszi meg a pénzem amikor épp szarban vagyok. Ha bajban van az ember pont nem erre lenne szüksége.
10/17 anonim válasza:
Hát ha olyan szerződést kötöttél, amiben vállaltad azt a kötelezettséget, hogy havonta érkezik ár X jövedelem, akkor jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!