Megéri Revolutot használni?
Figyelt kérdés
Berakni pl. 2 millió forintnyi megtakarítást euróba vagy más valutába. Jó dolog, ha ott van benne letéve a pénz?
Van veszélye?
Csődbe mehet? Elvégre veszteséges, ha jól néztem utána. Mi a hasznuk akkor, ha nem termel profitot a cég? Kell arra számítani, hogy hamar megszűnik?
2021. nov. 22. 19:01
1/9 anonim válasza:
Az a veszélye, hogy egyik reggel kiírja az applikáció hogy "Oops, sajnos nem működök. Próbáld később.". És akkor nincs hova menni. Míg egy kereskedelmi bank mögött ott áll minden országban a jegybank.
Úgyhogy van előnye a Revolut-nak, de erre amire te szeretnéd, én nem használnám.
Amúgy meg napi középárfolyamon váltja át neked az EUR-t, amit már a legtöbb kereskedelmi bank is megcsinál.
2/9 anonim válasza:
Nem sok ertelme van forint helyett euroban inflalni.
3/9 anonim válasza:
Amúgy jó írja a második, hülyeség egyik fiat pénzt a másikra cserélni, nem sok értelme van. Továbbá pénzmosásra hivatkozva bármikor zárolhatják a számlád. Butaság ekkora összeget egy appon tárolni. A revolute-ra jó pár tíz ezret rátenni, ingyen kapsz hozzá kártyát, de ettől nagyobb összeget kockázatos ott tárolni.
4/9 anonim válasza:
Az akiben felmerul h valutaba rakja a penzet annak meg. Oszinten ennel rosszabb befektetest nehezen talalsz...
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor mibe erdemes? Szinte mindenki azt mondja, hogy forintban tartani kb olyan mintha elégetnèm.
2021. nov. 22. 19:59
6/9 anonim válasza:
Igy van. Euroban tartani meg olyan, mintha lassu tuzon egetned el.
7/9 anonim válasza:
Es te ezen felbuzdulva forint helyett talaltal egy masik fiat penzt? :)))
8/9 anonim válasza:
Én kriptovalutában tartanám inkább.
9/9 anonim válasza:
A Forintnál bármi jobban megéri jelenleg. A valós infláció ugyanis sokkal magasabb annál amit a kormány leközöl..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!