Lesz valami decemberben a babaváró hitellel?
Sziasztok,
Kezdésként leszögezném, hogy a párommal már a babánkat várjuk, 5. hónapban járunk és az orvosi visszajelzések alapján meg is lesz épségben. 😊 Nem a hitel miatt kezdtünk bele, hanem azért, mert úgy éreztük, hogy eljött az ideje. Még annyit hozzátennék, hogy szerettem volna utána olvasni a babaváró hitelnek, de sajnos korlátozott a felhasználható adatmennyiségem, így inkább érdeklődnék vele kapcsolatban nálatok.
Gondolkoztunk ennek a hitelnek a felvételén, viszont... fél füllel mintha olyasmit hallottam volna, hogy decemberben valamilyen változás fog bekövetkezni a hitellel kapcsolatban (azt hallottam mellette, hogy megszűnik, talán megújul, nem tudom pontosan). Tudtok róla esetleg valamit? Vagy csak valaki elkezdte ezt terjeszteni, aztán szájhagyomány útján terjed?
Ha teszem azt decembertől megszűnne, de előtte mi felvesszük a babavárót, illetve meglett már a baba, de alapból szeretnénk majd még egyet (én ilyen két gyermekes családról álmodoztam mindig is... Csoda lett volna, ha ikrek lesznek elsőre! 😅), akkor a második baba beleszámít a hitel visszatörlesztésébe? (Vagyis nem úgy fut tovább a hitel, mintha csak egy baba lenne és nem lenne benne kedvezmény). Úgy tudom két baba esetén elengedik egy kis részét, háromnál talán a felét vagy az egészet...
Kimerítő egy nap volt a mai... Bocsi a lazsálásért és remélem valamennyire érthető a szájmenésem :)
Köszönöm az infókat előre is! 🙏
Milyen jó lesz majd azt mondani a gyereknek:
- Hát Pistike, végül is megszültelek, mert beleszámítottál a hitel visszatörlesztésébe! Ha ez nem így lett volna, akkor beértük volna Zsuzsikával meg Gézukával, hiszen csak kettőt szerettünk volna, de így te is világra jöhettél. Hitelkének akartunk hívni, de nem engedélyezték, így lettél Pistike!
Első: a babaváróhoz nem kell 3 gyerek,1 gyerek esetén is jobban jár az ember, mint barmelyik más hitellel. 2 gyerek esetén meg pláne, mert a 10millióból elengednek 3at.
Csúnya dolog az irigység, szerezz magadnak te is párt és talán mire eljuttok a családalapítás gondolatához, még mindig lesz babaváró hitel
Az ilyen okos embereknek kell szaporodni (inkább betölti ezt az oldalt minden válasznál, minthogy egy oldalra ráguglizzon és ott mindent elolvasson).
Ne aggódjál, fel tudjátok venni a babavárót, és a második után elengednek belőle 3 Misit. A cehhet meg majd állambácsi az én adómból finanszírozza.
Köszönd meg azoknak, akik az adójukból téged támogatnak. Ismeretlenül.
Pacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!