Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi a véleményetek azokról,...

Mi a véleményetek azokról, akik banki árverésen vesznek házat?

Figyelt kérdés

Talán nem ide tartozik, de nem találtam más kategóriát.

Szóval mi nézegetünk a párommal házakat, éshát van olyan is amit árverezni fognak, és esetleg érdekelne - ettől rossz emberek vagyunk? Kicsit megilyeszt ez a mizéria a (még) tulajdonossal , néha már azt gondolom nem éri meg... holott tudom, ha mi nem is más megveszi... Volt már valaki ilyen helyzetben(akár egyik, akár másik oldalon)?

2010. szept. 2. 12:05
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én ismerek olyat akinek árverezik a házát és tényleg nem volt jó fizető sőt a családja sem igazán tett érte bmit is hogy nem legyen ez.El is költöztek már de nem mintha kivülről érdekelné hogy mi van a házukkal.Tehát ez téged ne nagyon érdekeljen ha te sem fizetsz te is így jársz szerinted érdekelsz akkor bkit is????
2010. szept. 6. 22:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! - nem az említett kétségek miatt, de úgy néz ki, mégsem nevezünk be az árverésre, mert annak ellenére, hogy mi fizetnénk, mégis a jelenleg bent lakót védik a törvények, nekünk pedig nincs szükségünk pereskedésre, harcokra, mi otthont szeretnénk, és ugye a moratoriumi törvény most őt védi, tavaszik bent lakhat, addig albérletet kellene fizetnie( kérdem én miből? - ez is csak újabb peres eljárást eredményezne) , és tavasszal sem garantálja senki, hogy kiköltözik, akkor ugye már nem áll mellénk senki, hisz fizettünk... Szóval most úgy áll, hogy mégsem lesz ez az otthonunk :(
2010. szept. 7. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!