Áthidaló kölcsönre vagy személyi kölcsönre lenne szükségem. Nincs munkahelyem, munkanélküli vagyok. Kaphatok jövedelem nélkül hitelt? Ingatlanfedezet van.
10-es, már leírta a kérdező, hogy nincs olyan állapotban a lakás, hogy ki lehessen adni.
Igen, tudom, milyen "hatalmas" összeg, de akkor nincs más megoldás, míg megvárod, amíg a nevedre kerül a másik lakás is és akkor azt eladod.
12-es, tényleg? minden lakást ki lehet adni?
Egyik ismerősömnek földszinti lakása van, olyan dohos szag árad ki, amikor kinyitja az ajtót, hogy az udvaron állva lehet érezni. És nem, nincs pénze megcsináltatni.
Más: Bp. belvárosban még mindig van egy csomó olyan lakás, amiben NINCS BENT A WC! Tudom, hogy hihetetlen, de így van.
Mindenkeppen ki kell talalni valamit, mert euplan szivsz hogy nincs munkad. Egyreszt nincs jovedelmed, masreszt nem no a szolgalati idod, igy kevesebb lesz a nyugdijad. Azert nem mindegy hogy valaki 45 vagy mondjuk 48ev idovel lesz nyugdijas..
Barmilyen munkat vallalj el, ha kell menj a normalis berezes ala, addig is lesz munkad, kerehetsz mast.
15 elvileg igazad lenne, csak leírta a kérdező, hogy 63 éves.
Tudod, hol lehet elhelyezkedni 63 évesen? Leginkább sehol. Védett korban van, ha felveszik, még elbocsátani sem lehet csak úgy - szigorúan meg van határozva, hogy milyen körülmények között lehet felmondani.
Leginkább azt tapasztalom, hogy bár felemelték a nyugdíjkorhatárt 55-ről 65 évre, csak épp a munkaerő piac tojik erre és 55 felett már igen nehéz elhelyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!