Babaváró hitel igényléséhez elég ha munkaügyi központban regisztrált munkanélküli vagyok?
Mi az, hogy négy éve álláskeresésünk vagy? Az max 3 hónap. Utána a tbd sincs rendezve.
És a babaváróhoz nem elég a zöld lámpa, járulékfizetés kell. So called munkahely. Úgy làtom, ez a szó nem nagyon mond neked semmit.
Ha a férjed nem volt hosszabban munkanélküli a vállalkozása előtt, akkor az is elég.
Szinte gondoltam hogy kötekedés/irigység fog menni.
18 éves koromtól vagyok állás kereső minden éven 3 hónap munka igazolva van így fizetik a tb-t.
Utolsónak köszönöm.
Köszönöm a válaszokat.
#6 köszi a tanácsot de az 1 kereset +500eft/hó. Mire félre rakunk legalább 20milliót addigra leszünk olyan 40 évesek és akkor én is dolgozok, és csak egy házunk van kocsi nincs, nyaralás sincs. Na most mi régi modiak vagyunk nem akarok +30 évesen 1.gyereket szülni hanem 23-24 évesen. 3 gyereket tervezünk ezért is szeretnénk ki használni a CSOK adta lehetőségeket.
Eléggé kevered a dolgokat. Babavaro hitelhez nem az kell ami orvosi ellátáshoz.
A leírás alapján jelenleg sajnos egyikotok miatt sem vagytok jogosultak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!