Melyik banknál nyissak bankszámlát?
1: Ez nem gazdasági kérdés?
2: Kötelező számlát nyitni? Postán is kaphatod a fizetést a legtöbb helyen.
3: Nézd meg az ajánlatokat.
Mazsolazz.
#1-nek: aztan meselj mar, a munkahelynek megis mi koze van hozza, hogy nekem melyik banknal van szamlam? Ha en a Kajman-szigetekre kerem a fizut es ezzel egyutt vallalom a magasabb atutalasi koltseget(!), valamint a ceg kollektiv szerzodese ezt nem zarja ki kulon, akkor a Kajman-szigetekre fogjak utalni.
Lehet postára is utaltatni.
De lehet osztva is kérni. Általában max. 2 helyet fogadnak el, és arányt kell mondani, vagy fix összeget, hogy hogyan osszák fel a kettő között.
20 évesen diákszámlák között kellene szétnézni, mert azok olcsóbbak.
Persze csak olyan jöhet szóba ami életkorhoz köti, nem pedig diákigazolványhoz.
bankmonitor.hu vagy money.hu kalkulátorokkal el lehet indulni és utána a jónak tűnő számlákat a bankok honlapján részletesen megnézni.
Ha már konkrétat kértél, írok egyet, de tényleg inkább kalkultárokkal kellene megkeresni a neked megfelelőt.
A CIB diákszámlája vagy az ECO számlája nagyon sok 0 ft-os kedvezményt tartalmaz.
Bár én a CIB bankot sosem kedveltem. Az online felületüket sem meg valahogy régóta már az egész bankot, ott is hagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!