Melyik banknál nyissak számlát?
Nagyjából meg tudod tervezni, hogy hogyan szeretnéd elkölteni a számládra kerülő pénzt. Innentől kezdve van egy rakás kalkulátor, ami kiszámolja, hogy milyen költségekre számíthatsz. Ha nem vagy a saját pénzed ellensége, akkor az olcsóbbak közül választasz. Persze kell egyfajta bizalom is a leendő bankod felé.
Kalkulátorok pl: bankmonitor.hu, bankracio.hu, bank360.hu, de van még több is.
Ha diák vagy, akkor OTP Junior/Jump (életkortól függően). Erstének is van valamilyen diákcsomagja meg azt hiszem a K&H-nak is.
Ezek között szerintem sok különbség nincs, ami miatt jók, hogy nincs elvárt havi fix jövedelem.
Szia, Ersténél 0 ft-os diákszámlát tudsz nyitni saját internetbankkal, tapasztalatból tudom, hogy nagyon szuper a netbankunk ( ott dolgozom ) plusz mobilbankunk most készült el, egy applikációt telepítesz a telefonodra és bármikor tudsz ügyet intézni telefonon keresztül :)
Bármelyik fiókban el tudod intézni :) A diákszámla 26 éves korodig él, addig , ameddig rendelkezel diák számlával. Ha megszűnik a diák jogviszonyod, igényelhetsz akciós csomagot 150.000 ft feletti fizetés, vagy 35 000-res kártyás vásárlás felett havi 219 ft-ért. :)
utolsó vagyok, "amíg rendelkezel diákszámlával"
helyett: "amíg rendelkezel diákigazolvánnyal"
bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!