Így belevágnátok a lakáshitelbe?
Férjemmel jelenleg még albérletben lakunk, de fontolgatjuk a lakásvásárlás lehetőségét.
Mostanra összegyűjtöttünk 7 millió forint önerőt, 30 millió körüli lakást nézegetünk. Ti bele mernétek vágni 10 millió babaváróval + maradék piaci hitellel? Egy gyereket mindenképpen szeretnénk 5 éven belül, én többet nem biztos, hogy szeretnék, de ha mégis akkor is nagyon maximum két gyereket.
Kettőnknek a netto bevétele havonta 685 ezer forint, ami értelemszerűen a a gyerekvállalást követően jelentősen le fog csökkenni.
Simán. 13 millió piaci hitel+babaváró kB havi 150 törlesztő. És mivel a gyerekek után az állam két kézzel szórja a pénzt, még marad is.
Sok hülye két minimálbérre is bevállal 3 kölyköt meg egy 25 éves lakáshitelt.
Ti ennyi bevétellel valszleg jócskán okosabbak vagytok az átlagtól, szóval menni fog. Lazán ki is fizettek 15 év alatt az egészet.
Én 6 éve cirka 210 ezres fizuval vállaltam be 7 millió lakáshitelt. És akkor csak én dolgoztam, párom nem, plusz gyerek nbálunk nincs.
Még most se keresünk annyit, mint ti, de lazán megvagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!