Takarékbank Zrt 0.2% kamatot ad, hogy nem ment még csődbe? Ki rak oda még pénzt?
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 14:15
11/18 anonim válasza:
Nem a legjobb, inkább a legegyszerűbb a legkisebb kockázattal, ami biztos minimális hozamot jelent.
13/18 anonim válasza:
Na megjött az első bitcoin boneres. Ember, gondolkozzál már, nem a kérdezőt akarom itt savazni, de az előbb még azt kérdezte hogy hogy nem megy csődbe egy bank azért, mert szar kamatot ad a betétekre, és neki akarsz kripto befektetést ajánlani? Mintha úgy akarnál úszni tanítani valakit, hogy egyből bedobod a mélyvízbe, két betontömbel a lábán.
14/18 anonim válasza:
Át kéne menni mindenkinek a Takarékhoz, kb 2x akkora a kamat ott, mint a többinél🤣
15/18 anonim válasza:
Nekem lennének ötleteim,bár nem hiszem hogy az összes pénzt bankba tenném,másba is bele lehet fektetni csak gondolkodni kell.
Én szívesen adok tanácsokat 1M forintért,tudok ez soknak hangzik de hát valamit valamiért. 😄
16/18 anonim válasza:
@03:34
Ötletei mindenkinek vannak, csak hát az ilyenek nagy része kókler. Ahogy te is.
17/18 anonim válasza:
Az én bankom csak 0,003%-ot ad, most azonnal rohanok is a 0,2%-os helyre :)
18/18 A kérdező kommentje:
17 rohanny hányva!
2021. szept. 3. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!