A Recash kifizetett már valakinek pénz-visszatérítést?
Én az indulás óta használom. Eleinte nagyon jó volt, kétszer igényeltem kifizetést, az elsőre 4-5 hetet kellett várnom, a második nagyon gyorsan 2-3 napon belül teljesült.
Újabban azonban recseg-ropog a gépezet. A Praktikeren, a szar Foodorán, az Answear-en és a Pennyn kívül már csak kkv-knál tudsz cashbacket gyűjteni. Már lassan semmilyen tranzakciót nem írnak jóvá automatikusan, csak ha bizonylatot mellékelsz nekik e-mailban (ők a banki adatszolgáltatásra mutogatnak) és fizetni sem nagyon fizetnek, több, mint 90 napja várok a kifizetésre, hiába noszogatom őket e-mailben, csak a sablonszöveget másolják be és érzek némi sértődött ingerültséget is részükről, hogy érdeklődni merek.
Azóta összegyűjtöttem megint egy kisebb összeget, de lehet, hogy inkább hagyom a fenébe az egészet és nem újítom meg legközelebb a banki jóváhagyást.
Szerintem meg vannak számlálva a napjaik.
Március 17-én igényeltem meg 6000 Ft-ot, szerencsére pont volt ennyim, miután bevezették az 5000 Ft-os minimumot meg a 90 napos határidőt. Elhatároztam, hogy ha ezt kifizetik, befejezem velük, mert túl sok volt a macera, se a jóváírások, se a kifizetések nem működtek automatikusan, mindenért írogatnom kellett.
Ez a 90 nap meg annyira hosszú volt, hogy menet közben meg is feledkeztem róla, aztán valamikor júliusban váratlanul ott találtam a pénzt a számlámon.
Közben a banki jóváhagyásom lejárt, és nem is újítottam meg. 1300 Ft-om bennragadt, de nem érdekel. Nincs időm órákat áldozni az életemből arra a párezer Ft-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!