Szerintetek igaz, hogy a személyi kölcsönt olyanoknak találták ki, akiknek nem túl jó a pénzügyi érzékük és ezáltal lehúzzák őket?
Ilyen kérdéseknél mindig az van, hogy mindenki szidja a csórókat meg akik nem tudnak normális pénzt keresni és a pénzzel bánni, DE ÚGY, hogy közben ezzel bizonyítsa, hogy ő mennyivel különb.
Az ilyen kérdések mind önigazolásra jók.
Ja meg hitelbírálók péntek éjjel itt írnak, rögtön a kérdés kiírása után.
A hitelbíráló elég jól képzett közgazdász és nem is olyan sok van belőlük.
Egyébként sokszor a megállapítások igazak, péládul sokan tényleg ilyenek vesznek fel személyi hitelt.
Csak ezeket a tényeket önigazolásra használják az ilyen anonim oldalakon, hogy ők mennyivel különbek mint a kérdésben szereplők.
Nem tudom, én azért veszek fel most személyi kölcsönt, hogy a tél beállta előtt korszerűsítsem a fűtést az új lakásomban. Erről az összegről tudom, hogy 6-7 hónapon belül rendelkezésemre fog állni, de addig nem akarom húzni a felújítást. Ráfizetek valamennyit, ez tény, de nem húzom évekig a visszafizetést.
A személyi kölcsön nagyon sokoldalú, és nagyon könnyű rosszul bánni vele.
Ez kb olyan, mint a hitelkártya. Ha jól használod és figyelsz rá, akkor pénzt hoz neked a visszatérítések miatt (a hitel, ha biztosan megtérülő befektetéshez kell, akkor fial). Miért jó ez a banknak? Hát azért, mert ő abból a 98%-ból él, aki nem használja jól.
Senkinek nem tartanak fegyvert a homlokához, hogy vegye igénybe ezt a szolgáltatást. A bank nem szeretetszolgálat, nem osztogatja ingyen a pénzt a rászorulóknak. Ő üzletel. Teljesíti az ő oldalát (pénzt ad kamatért), de mikor az embernek kell az ő részét (pénzt visszaadni), akkor már jajjj gonosz bank, mindig csak követelőzik, a szegényeken akar meggazdagodni!!! Azokat se értem, akik hitelfelvétel után szidják a bankot, hogy mennyi kamatot kérnek. Mintha ez az infó nem lenne benne a szerződésben. Azért nem a bank a hibás, ha rossz életdöntések miatt valaki pénztelenné válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!