Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi történik ha kb egy hónapig...

Mi történik ha kb egy hónapig mínuszban van a számlám?

Figyelt kérdés
1000 forint van a bankszámlámon,és kb október felé fog rá pénz érkezni.Ha kb mínusz 400-500 ft-ba megy a számla 1 hónapig a kezelési költség miatt,abból lehet valami bajom?

2021. aug. 17. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
ha nem érkezik havi rendszerességgel pénz rá (pl a fizetésed), akkor nem mehetsz mínuszba. tehát ne félj, max lenullázódik
2021. aug. 17. 22:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Eddig iskolába jártam és ösztöndíjat kaptam.Most kezdek dolgozni,és októberben lesz az első fizetésem.1000 forint van a számlámon,és most fognak majd jönni a kártyakezelési költségek,és szerintem mínusz 400-500 forintba át fog menni.Akkor nem tilthatják le,meg semmit nem csinálhatnak vele,ha egy hónapig mínuszban van?
2021. aug. 17. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Lemegy egy kicsit mínuszba (ha nullázod, és a banknak le kell vonnia a költségeket, akkor lefogja és így mínuszban lesz. )

Egy-két hónap alatt nem történik semmi, maximum annyi, hogy a második hónap végén ismét levonja a szokásos díjakat, illetve szokott lenni egy pár for "tartozik kamat" címen elkönyvelt tétel (ez 5-6 forint :) )

Letiltani nem fognak emiatt, ha érkezik rá pénz, akkor meg már rendben leszel.

2021. aug. 17. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
pfft, nekem néha hónapokig mínuszban van a magyarországi számlám, mert rohadtul elfeledkezek róla, hogy kéne rá pénz, és a bank csak vonja a kezelési költséged... nem lesz tőle semmi bajod. (azt meg ne kérdezzétek miért van egy használaton kívüli pénznyelő számlám egy országban ahol már nem élek, röviden az anyámék hülyék, szeretik a pénzt ölni felesleges dolgokba, és nem értik, hogy a nem az akkor is nem, ha ők már eltervezték, hogy hogyan megyek vissza magyarországra egyetem után.)
2021. aug. 17. 23:54
 5/5 anonim válasza:
Legutolsó válaszoló.Hogy hogy nem szolítóttak fel hogy fizess.Mert nekem egyszer ment minuszba a számlám kb 1 hónapig se volt minusz 9000 ftban a számlám és már egyböl felszolító levél jött hogy egyenlitsem ki a tartozásomat amit nem is hitel miatt volt ha nem az miatt hogy ők kártya kezelési címszóval levontak jókora összeget annak ellenére hogy volt rajta bőven pénz.Csak kiváncsiságbol kérdezem hogy neked hogy tudott hónapokig minuszban lenni a számlád.
aug. 11. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!