Milyen olyan kisebb bankok vannak ahol nagyobb az esély egy már hitelekkel rendelkező személy (jómagam) pozitív elbiralasa?
"kedves" 7-es....igen nekem nem volt szerencsém az életben hogy apám anyám alamtoljon egy kocsit vagy saját házba beleszalljon.
De ki lett akkor fizetve nem elévülve lett
Nem lehet mindenki kogazdag sajnálom.
#4: és ezek után csodálkozol...???
Te adnál olyan havernak kölcsön, aki már korábban se fizette vissza megállapodás szerint a kölcsönkért pénzt...???
11: nagyon sok embernek nem toltak lakást, kocsit a feneke alá - mégis tud addig nyújtózkodni, ameddig a takarója ér...
A férjed is vállalhat másodállást, ha neked a gyerekek a másodállásod...
En se vagyok olyan aki alá toltak bármit is. Kezdetben diakmunkaztam kb 10 eve. Utana gyarban dolgoztam netto 90-ért.
Nem ugrottam bele semmi hitelbe, hogy mindenképp sajat lakasom legyen de legalabb van par millió megtakaritasom ha elvesztenem a munkamat. Semmit nem ér a sajat lakas ha 20 evig élni nem tudsz mert a felét levonják a fizudnak.
De minek 3 gyerek ha hitel hitel hátán van?
Hazassagot ugyis lehet kötni hogy csak 2 tanuval par 10 ezer ftbol megvan. Csak a szándék kell.
7-es vagyok, kérdező: látatlanban ítélkezel, alám sem toltak lakást, sőt!! Már 16 éves koromban jártak a végrehajtók, hogy lefoglalják a lakásban lévő dolgokat, mert anyám nem fizette a lakásrezsit. Nem vagyok "kőgazdag", sőt, gazdag sem, viszont megtanultam bánni a pénzzel. Csont egyedül neveltem fel a gyerekemet, anyai, élettársi segítség nélkül - szóval tudom, miről beszélek - de sosem voltam Bar listás.
Csak addig nyújtózkodtam, amíg a takaróm ért. Volt olyan hónap, hogy kifizettem a lakásrezsit, megvettem a gyereknek mindent (pelenka, tápszer, stb) és maradt 1.500 ft magamra egy egész hónapra. Mégis megoldottam. Gyerekkel dolgoztam, álltam az utcán a babakocsival és szórólapoztam. nem ideális állapot, de kikeveredtem a szegénységből, hitelek nélkül :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!