Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen olyan kisebb bankok...

Milyen olyan kisebb bankok vannak ahol nagyobb az esély egy már hitelekkel rendelkező személy (jómagam) pozitív elbiralasa?

Figyelt kérdés
Sajnos a nagy bankok közül senki nem ad. Sima szemelyi kölcsönt sem. A szamlavezeto bankom sem.
2021. aug. 2. 09:36
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

"kedves" 7-es....igen nekem nem volt szerencsém az életben hogy apám anyám alamtoljon egy kocsit vagy saját házba beleszalljon.

De ki lett akkor fizetve nem elévülve lett

Nem lehet mindenki kogazdag sajnálom.

2021. aug. 2. 09:59
 12/37 anonim ***** válasza:
64%
Én sem vagyok kőgazdag, és semmit sem toltak alám, de addig nyújtózkodom, ameddig a takaróm él. Kismamaként nem is értem, hogy hogy szeretnél hitelt felvenni. 3 gyerek mellett nem jó ennyire eladósodni. Miért nem vetted fel a babavárót? Akkor a most születendő gyermek miatt máris kamatmentes lett volna.
2021. aug. 2. 10:06
 13/37 anonim ***** válasza:
63%

#4: és ezek után csodálkozol...???

Te adnál olyan havernak kölcsön, aki már korábban se fizette vissza megállapodás szerint a kölcsönkért pénzt...???

2021. aug. 2. 10:08
 14/37 anonim ***** válasza:
62%
9: te jó ég..... ilyen anyagi körülmények között egy harmadik gyerek...??
2021. aug. 2. 10:09
 15/37 anonim ***** válasza:
92%

11: nagyon sok embernek nem toltak lakást, kocsit a feneke alá - mégis tud addig nyújtózkodni, ameddig a takarója ér...

A férjed is vállalhat másodállást, ha neked a gyerekek a másodállásod...

2021. aug. 2. 10:10
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ezek a bankok pont téged védenek azzal, hogy nem adnak kölcsönt... Mert aztán még a házat/lakást is vinnék a fejed fölül, ha nem fizetsz....
2021. aug. 2. 10:11
 17/37 A kérdező kommentje:
Hogy vettem volna fel babavarot?? Nem vagyunk házasok!
2021. aug. 2. 10:12
 18/37 anonim ***** válasza:
65%

En se vagyok olyan aki alá toltak bármit is. Kezdetben diakmunkaztam kb 10 eve. Utana gyarban dolgoztam netto 90-ért.

Nem ugrottam bele semmi hitelbe, hogy mindenképp sajat lakasom legyen de legalabb van par millió megtakaritasom ha elvesztenem a munkamat. Semmit nem ér a sajat lakas ha 20 evig élni nem tudsz mert a felét levonják a fizudnak.

2021. aug. 2. 10:12
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

De minek 3 gyerek ha hitel hitel hátán van?

Hazassagot ugyis lehet kötni hogy csak 2 tanuval par 10 ezer ftbol megvan. Csak a szándék kell.

2021. aug. 2. 10:13
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok, kérdező: látatlanban ítélkezel, alám sem toltak lakást, sőt!! Már 16 éves koromban jártak a végrehajtók, hogy lefoglalják a lakásban lévő dolgokat, mert anyám nem fizette a lakásrezsit. Nem vagyok "kőgazdag", sőt, gazdag sem, viszont megtanultam bánni a pénzzel. Csont egyedül neveltem fel a gyerekemet, anyai, élettársi segítség nélkül - szóval tudom, miről beszélek - de sosem voltam Bar listás.

Csak addig nyújtózkodtam, amíg a takaróm ért. Volt olyan hónap, hogy kifizettem a lakásrezsit, megvettem a gyereknek mindent (pelenka, tápszer, stb) és maradt 1.500 ft magamra egy egész hónapra. Mégis megoldottam. Gyerekkel dolgoztam, álltam az utcán a babakocsival és szórólapoztam. nem ideális állapot, de kikeveredtem a szegénységből, hitelek nélkül :-)

2021. aug. 2. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!