Miért nem szüntetik meg végre a bankszámlámat?
Voltam a bankban immár harmadszor azzal,hogy szeretném megszüntetni a számlámat, de folyton elküldenek valamilyen ürüggyel. Ma azzal küldtek el, hogy nincs ott az igazgatónő, de kérdem én:Minek hozzá az igazgatónő???
Semmi akadálya, hogy megszüntetéssék, mégis folyton valamilyen kifogással elküldenek.
Mit tehetnék ezügyben? Egyébként reiffeisen bankról van szó. Már tényleg elegem van abból a pénzrabló bankból.
Igen, valami nem stimmel a rövidített verzióval.
Egyébként ha nagyon meg vagy győződve, hogy neked van igazad, nincs tartozásod se más függőben lévő ügyed a bankkal, akkor ha megmondod nekik, hogy az MNBhez fordulsz panasszal, annak meg kell oldania a problémát. Ha ez se oldja meg, akkor bizony ott te vagy a hunyó.
Valamilyen kifogassal?
Na ott a valasz sügèrke.
Nyilván kimaradt valami fontos tény.
És az igazgatónő (gondolom fiókvezető az csak) azért kellhet, mert olyan valami körülmény a probléma, amit mérlegeléssel el lehet dönteni, de fiókvezetői hatáskör.
Ez amúgy elég furcsa, mert általában fiókvezető nem dönthet szabálytól eltérésben. Ha az egyszerű ügyintézőnek nem lehet, akkor a központból engedélyezheti valaki.
A teljes történet nélkül nem lehet mit mondani.
Mit mondanak neked miért nem lehet? Úgyis megindokolják.
Na jó, de amit te írsz az teljesen más kérdés.
Nyilván a kérdező esete meg a tiéd teljesen más.
Nincs semmiféle kötelezettségem a bankkal szemben!
A számlára ment a havi összeg, amit keresek ennyi, de most egy másik bankot találtam, ahol kedvezőbb a kezelési költség, emiatt gondoltam, hogy megszüntetem a jelenlegit.
A bankban azt mondtam, hogy n fog jönni rá pénzösszeg a következő hónapban, ezért szeretném megszüntetni, de mintha meg sem hallották volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!