Mi lehet a bitcoin halála?
A flippening. Attól a perctől kezdve ahogy az ETH átveszi az első helyet, a bitcoinra nehéz idők várnak. Hogy ez idén lesz, jövőre, vagy 5 év múlva, nem tudom.
A bitcoinnak nem sok fegyvere maradt azon kívül, hogy benne áll a legtöbb pénz. Ha a flippening ezt elveszi, akkor abból nem fog visszajönni a bitcoin, elindul a megállíthatatlan lejtmenet.
A másik veszély, ami bármelyik pillanatban bekövetkezhet: ha Kína úgy dönt, hogy kinyírja. A hadsereg egy átlagos kedd hajnalán 04:12 perckor összehangoltan kivonul a bányákba, az operátorokból kikényszerít egy double spendet, ráír további 5-6 blokkot, és mire felkel a nap, a bitcoinnak reszeltek, te meg számolgathatod a csodás RealBitcoin, International Bitcoin, Bitcoin OG forkjaidat.
Utolsó:
Kínában úgy tudom a Bitcoin bányászat 30%-a van. Ha még ezek nem is külön cégek vagy csoportok lennének (nem tudom, hogy azok-e) akkor sincs meg az 51%-os támadás. Hacsak nem ezzel egyidőben Amerikát is befenyítik.
Úgy emlékeztem 30. De akkor 30 az az ami máshol van :D
Köszönöm a kedves szavakat. És te amúgy hol élsz? Bunkófalván?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!