Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit lehet tenni ha ok nélkül...

Mit lehet tenni ha ok nélkül lett elutasítva a babaváró kölcsön?

Figyelt kérdés
Mindkettőnknek 14-óta fix munkahelye van. A férjem került elutasításra már az előszűrőben:/ a fizetése 200 körül van viszont 35-órában dolgozik. Nem KHR-es, semmi tartozása nincs. Nem értik a bankban dolgozók se, hogy miért nem kaptuk meg... Köszönöm ha valaki jártas ebben.

2021. máj. 18. 20:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23%
#4 - babaváróhoz nem kérnek erkölcsit.
2021. máj. 18. 22:42
 12/21 anonim ***** válasza:
OTP-ben lehet belső tiltólistán a férjed valamilyen régi ügy miatt. Sberbankot próbáljátok.
2021. máj. 19. 07:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a válaszokat. De mivel ez hitel, így a banknak jogában áll elutasítani bárkit, attól függetlenül, hogy megfelel valaki a feltételeknek. Bármi is lehet az oka, khr, túl fiatal, nem annyi a fizetése, munkahely ágazat stb. Meg sem kell indokolnia ezt az elutasítást. Ügyintézők sem tudják max annyit, hogy üzlet politikai ok miatt de hogy az pontosan mi azt csak a bírálók látják. Bírálókhoz sehol sincs közvetlen kontakt így nem lehet kideríteni. Max annyit tudtok tenni, hogy másik pénzintezetnél próbálkoztok.
2021. máj. 19. 07:29
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nettó 200 plusz veszélyeztett terhes korábban kevesebbet kereső nő?

Inkább örüljetek, hogy nem utólag derül ki hogy rövid a takaró

2021. máj. 19. 07:57
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de ez a jövedelem kevés nekik.

Tappenzed alapból nem számít (legalábbis Cib-nel)

Nekünk a férjem fizuja is 200-250 között volt, az enyém 500 felett, de mivel akkor már terhes voltam, így nem vették figyelembe és kemény 1,3 milliót kaptunk meg.

Szóval mostmár nem szeretik úgy osztogatni a 10 milliót 200 ezerre.

Illetve van egyéb hiteletek? Van ingatlanotok?

2021. máj. 19. 08:00
 16/21 A kérdező kommentje:
Alapvetően minden feltételnek megfelelünk nem hiszem, a 45-ezres törlesztő nem férne bele a családi kasszába 14-es pláne úgy, hogy albérlet helyett fizetnénk kb... Nem értem miért kéne bárkit lenézni mert nem félmilliós keresete van, pláne, hogy az átlag magyar nem annyit keres... Hozzáteszem mondták a bankban, hogy azért sem értik, mert van aki nettó 100-as keresetre megkapja, akkor hogy is van ez?
2021. máj. 19. 09:59
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
Bevallottatok, hogy alberletet fizettek? Az lesz a gond.
2021. máj. 19. 10:35
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs itt semmiféle lenézés csak reálisan kell nézni az ember helyzetét. Szülesztő támogatásoktól függetlenül ez nagyon kevés, az meg szerintem nem mentség, hogy mert más sem keres többet
2021. máj. 19. 11:02
 19/21 A kérdező kommentje:
Családtagként írtuk be, nem albérletként. Nem mentség ként írtam, csak érdekességként vagy meglepő tényként ha így jobb, hogy van ilyen...
2021. máj. 19. 11:22
 20/21 anonim ***** válasza:
70%

Figyelj, feljebb írtam hogy havi 800 nettora nem kaptuk meg, mert 31.hetig dolgoztam és kB 36 hetesen igényeltük, amikor már táppenzen voltam.

Valószínűleg, aki 100 ezerre kap, annak van ingatlana pl.

2021. máj. 19. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!