Honnan van családoknak, fiataloknak 40-50 milliós új házakra pénzük?

Figyelt kérdés

A párommal házat szeretnénk vásárolni, és csak most döbbentem meg igazán mennyikért mennek. Nem, vagyunk eleresztve, nem akarunk sok 10 milliós hitelt felvenni, gyerekünk nem lehet ezért ezek a lehetőségek is kizárva, magas törlesztő részletet sem akarunk, mert sose lehet tudni meddig lesz munkánk. Nem tudom mihez tudunk majd így kezdeni.

Akik belemennek ezekbe a nagy hitelekbe, nem rettegnek nap mint nap? Bevállalják a gyerekeket, de el is kell majd tartani őket. Lehet csak én látom rossz szögből ezeket a dolgokat.

Mi a véleményetek?

2021. máj. 12. 08:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
29%

Több olyan embert is tudok akik mind a ketten kint dolgoztak külföldön,Ausztria,Németország,Svájc,Anglia,Franciaország, Spanyolország,Dánia,Svédország, Norvégia,Usa,Kanada,Benelux államok:Holland,Belga,Luxemburg.

2-3-4-5-6-7-8-9-10 évet,akik fiatalabban mentek ki azok dolgoztak nyilván több ideig.

Olyanról is tudok akik folyami hajón dolgoztak 12 évig még ugye le nem nyugdíjazták őket vagy micsoda mert ott állítólag annyi a max. 20 éves koruktól 32 éves korukig egy pár,most 33 évesek,sok helyen jártak,van három lakásuk amit ki adnak és egy családi házku,télen jönni fog a baba is.

Gyűjteni fiatalon kell ezt el kezdeni leginkább.

2021. máj. 12. 11:17
 12/28 anonim ***** válasza:
68%
spórolás + hitel + szülői segítség
2021. máj. 12. 11:27
 13/28 anonim ***** válasza:
45%

Hagyjuk mar ezt a szuloi segitseget.

Akarkit ismerek, 10 ezer forintot nem tudnanak adni a szulok, nem hogy milliokat.

2021. máj. 12. 13:07
 14/28 anonim ***** válasza:
45%
#13 nem tehetsz rola, hogy te csak szegeny csaladokat ismersz.
2021. máj. 12. 13:09
 15/28 anonim ***** válasza:
49%

"Hagyjuk mar ezt a szuloi segitseget.

Akarkit ismerek, 10 ezer forintot nem tudnanak adni a szulok, nem hogy milliokat."

Ezt nem igazán értem. Mit akarsz ezzel mondani?

Azt hogy azért mert te csak olyan embert ismersz, akit a szülei nem tudnak támogatni azzal azt akarod mondani hogy ez a jelenség nem is létezik?

2021. máj. 12. 13:13
 16/28 anonim ***** válasza:
26%

Mivel a szülöi segítség igen bizonytalan, és a legtöbbször nem lehet rá számolni, ezért marad:

spórolás + hitel

2021. máj. 12. 13:15
 17/28 anonim ***** válasza:
13%
Jézus úristen, mi rosszat mondtam, amiért le kellett pontozni? A 7-es válaszoló vagyok. Gyakorlatilag ugyanazt mondtam el, amit az előttem lévők is.
2021. máj. 12. 13:20
 18/28 anonim ***** válasza:
61%
#17: Talán az, hogy el sem olvastad a kérdést rendesen. Nem lehet gyerekük, te meg egyből bedurrantottad a szaporodási hiteleket
2021. máj. 12. 14:28
 19/28 anonim ***** válasza:
40%

Én csak olyat ismerek, beleértve magamat és 4 rokont/barátot, akinek volt szülői segítsége + hitel.

A ti helyzetekben én vennék egy kis lakást es amikor tudtok, mentek nagyobba.

Ha nekunk sem lett volna örökség, akkor mi is egy 2 szobás lakásban élnénk, nem családi házban, mert nálam a hitel összege maximum 10 millió forint.

BP mellett 50-60 millió egy családi ház, nyilván ezt mindenkinek nem könnyű elerni.

Mennyi önerőtök van és merre laktok?

2021. máj. 12. 14:28
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
18. Ne már. Kihagytam egy fél mondatot a szövegből és úgy büntettek, mintha háborús bűnös lennék? Bármelyikőtök olvashat félre dolgokat, vagy egy hosszú szövegből kihagyhat vagy nem értelmez véletlenül egy félmondatot. Bocsánatot kérek, nem szándékosan csináltam.
2021. máj. 12. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!