Honnan van családoknak, fiataloknak 40-50 milliós új házakra pénzük?
A párommal házat szeretnénk vásárolni, és csak most döbbentem meg igazán mennyikért mennek. Nem, vagyunk eleresztve, nem akarunk sok 10 milliós hitelt felvenni, gyerekünk nem lehet ezért ezek a lehetőségek is kizárva, magas törlesztő részletet sem akarunk, mert sose lehet tudni meddig lesz munkánk. Nem tudom mihez tudunk majd így kezdeni.
Akik belemennek ezekbe a nagy hitelekbe, nem rettegnek nap mint nap? Bevállalják a gyerekeket, de el is kell majd tartani őket. Lehet csak én látom rossz szögből ezeket a dolgokat.
Mi a véleményetek?
Több olyan embert is tudok akik mind a ketten kint dolgoztak külföldön,Ausztria,Németország,Svájc,Anglia,Franciaország, Spanyolország,Dánia,Svédország, Norvégia,Usa,Kanada,Benelux államok:Holland,Belga,Luxemburg.
2-3-4-5-6-7-8-9-10 évet,akik fiatalabban mentek ki azok dolgoztak nyilván több ideig.
Olyanról is tudok akik folyami hajón dolgoztak 12 évig még ugye le nem nyugdíjazták őket vagy micsoda mert ott állítólag annyi a max. 20 éves koruktól 32 éves korukig egy pár,most 33 évesek,sok helyen jártak,van három lakásuk amit ki adnak és egy családi házku,télen jönni fog a baba is.
Gyűjteni fiatalon kell ezt el kezdeni leginkább.
Hagyjuk mar ezt a szuloi segitseget.
Akarkit ismerek, 10 ezer forintot nem tudnanak adni a szulok, nem hogy milliokat.
"Hagyjuk mar ezt a szuloi segitseget.
Akarkit ismerek, 10 ezer forintot nem tudnanak adni a szulok, nem hogy milliokat."
Ezt nem igazán értem. Mit akarsz ezzel mondani?
Azt hogy azért mert te csak olyan embert ismersz, akit a szülei nem tudnak támogatni azzal azt akarod mondani hogy ez a jelenség nem is létezik?
Mivel a szülöi segítség igen bizonytalan, és a legtöbbször nem lehet rá számolni, ezért marad:
spórolás + hitel
Én csak olyat ismerek, beleértve magamat és 4 rokont/barátot, akinek volt szülői segítsége + hitel.
A ti helyzetekben én vennék egy kis lakást es amikor tudtok, mentek nagyobba.
Ha nekunk sem lett volna örökség, akkor mi is egy 2 szobás lakásban élnénk, nem családi házban, mert nálam a hitel összege maximum 10 millió forint.
BP mellett 50-60 millió egy családi ház, nyilván ezt mindenkinek nem könnyű elerni.
Mennyi önerőtök van és merre laktok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!