Hova tudok meni segéjért? Hátrányos hejzetü vagyok, hogy hova lehet ezügyben elmeni?
Segélyt a lakóhelyed szerint illetékes önkormányzatnál (polgármesteri hivatal) lehet igényelni, és a tévedések elkerülése végett, nem jár mindenkinek.
Segélyt a rászorulók kaphatnak, vagy átmeneti jelleggel, vagy tartósan. Mindig az éppen irányadó jogszabályok határozzák meg hozzá mind a feltételeket, mind az adható segély összegét.
köszönöm a választ.
Viszont én roma származásu vagyok, és úgy monták nekem hogy nekem ezért töb jár. hogy 45.569 forint nekem jár. Nincs munkám se semim, sajnos a feleségem sem dolgozik, igy nincs miböl élni. hogy akor most pontosan mennyi az ami jár ha hátrányos helyzetű és roma vagyok? Ami jár az jár!
:-) akkor használd a google-t! Ha a gyakorit megtaláltad, akkor ez már gyerekjáték lesz!
A 8 általánost nem sikerült kijárni??
Felteszi a kérdést hajnal fél ötkor, megköszöni az első választ öt órakor, majd ismét ír 3/4 7-kor... azt sem hiszem, hogy ezt valami kölcsön-gépről, vagy a szomszédhoz bevezetett internetről csinálja!!!
Másrészt jelentkezni kell közmunkára!!!! Az jár neked!!
Tisztelt Kérdező!
Sajnos az "írási" képseeégedet elnézve nem is csodálom, hogy nem kapsz munkát. Mégis milyen munkára lehetne téged alkalmazni? Mindenhol kell írni / olvasni...neked még ez sem sikerül. Javaslom, hogy kicsit képezd magad.
Nem akarlak bántani, de sajnos ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!