Gránit bank vélemények?

Figyelt kérdés
Nem ismerem a bankot, hitel kalkulátornál sokszor ki dobja. Van valakinek tapasztalata a bankról?
2021. máj. 8. 18:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Kicsi bank, mindent online kell intézni, csak egy bankfiókja van. De bármelyik ATM ből tudsz levenni. Én ennyit tudok. Gondoltam rá átmegyek hozzájuk mert adnak ingyenes bankszámlát de nem tudom milyen a netbankjuk jó e. Bank mennyire megbízható.
2021. máj. 8. 22:15
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Nekem lassan egy éve van náluk számlám. Abszolút korrekt bankról beszélhetünk, az ügyfélkiszolgálással maximálisan elégedett vagyok, olcsó, mindent lehet online intézni. A mobilbank app nagyon jól működik és felhasználóbarát. A netbank kinézete eléggé elavult, de a funkcionalitással nincs probléma. Én VideóBank-on nyitottam számlát (bár úgy hallottam, hogy már simán szelfivel is lehet), nagyon gördülékenyen ment. Anno az OTP-nél 1.5 órát ültem számlanyitásnál, ez itt 25 perc volt. Nagyon jó dolog a szabad formátumú levél (netbank), mert gyakorlatilag bármit el tudsz intézni, akár írásban is. Egyetlen hátrány, hogy csak Budapesten lehet készpénzt befizetni. Csak ajánlani tudom.
2021. máj. 9. 17:37
 3/14 Gy.Ata válasza:

Magán és céges számlának is sok éve használom.

Általában jól működik gazdaságos. A mobil app al vanna néha gondok, eltűnnek a digitalizált bank kártyák stb. de mostanában javult (2022.10)mióta a goole payt integrálták. Viszont nagy hátrány én vidéki vagyok és sehol nem tudok kp. befizetni a számlára. Másik nagy hátrány vállalkozói számlánál, hogy lemaradtak a digitalizációban ("digitális bank") nem integrálható számlázó és könyvelő rendszerekben, nem lehet automatizálni.Ezért nem is nagyon használom már a vállalkozói számlát.

2022. okt. 16. 09:20
 4/14 anonim ***** válasza:
És mikor utalják a 30000 és 8000 ft ot?
2023. júl. 31. 13:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Én most szeretnék nyitni számlát
2023. aug. 14. 17:25
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem még nem küldték se a 8000 et se a 30 ezret
2023. szept. 4. 18:18
 7/14 anonim ***** válasza:
Én nem tapasztalok ilyet.
2023. szept. 19. 19:37
 8/14 anonim ***** válasza:

#25, 17 vagyok, meg már nem tudom még melyik volt az én kommentem.

Ahogy írtam én már több, mit 8 éve vagyok a Gránitnál. Azóta is teljesen elégedett vagyok vele. Szerintem te (#27) sem fogsz a jövőben sem csalódni benne.

Applikáción keresztül szinte minden elintézhető. Költségek minimálisak, vagy nincs. Kamatok mindig a legkedvezőbbek között vannak. A legjobb döntés volt, hogy ide váltottam.

A kódom nekem is aktív, nyugodtan használhatja, akinek szüksége van rá. Nem írom be még egyszer, nem önreklámozás a célom.

2023. nov. 21. 20:32
 9/14 Tejinashi válasza:
Vajon ez a 30000 + 8000 a bank létrejötte óta működik. Azt látom, hogy jelenleg a bank tulajdonosa 57 %-ban a nemzet veje.
2024. jan. 12. 04:50
 10/14 anonim ***** válasza:
#31, én valamikor 2013-14 környékén nyitottam meg náluk a számlámat. Neten keresgéltem, mert az akkori bankommal nagyon nem voltam megelégedve. Ez tűnt a legjobbnak a kondíciók alapján. Bementem a Westendben lévő fiókba és megnyitottuk a számlámat. Nem adtak érte semmi pluszt és ajánlókód sem volt még akkoriban.
2024. jan. 12. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!