18 éves kor alatt egy 16 éves személy nyithat számlát bankban az apja vagy anyja jelenléte nélkül?
Én vagyok az anya.A 16 éves lányom felhívott,hogy pénzt akart kivenni a számlájáról amin elvileg 40000 ft volt.Azt látta,hogy mínusz-30000-ban a számlája.
Én csak arról tudok,hogy van neki egy otp junior számlája. Egyből rohantam az otp-be,hogy ránézzek a számlájára.
Ott azt mondták nincs mínuszban,18 ft van a számláján.
Akkor ez mi lehet?Nekem nem árulja el a leány,hogy miről van szó.
Nagykorú barátja van,az ő segítségével nyithatott másik számlát,bármilyet,ami a lányom nevén van?
Lehet nyitni számlát úgy,hogy ott sincs a szülő,aláírásomat hamisíthatta esetleg?
Apuka messze él tőlünk,ő biztos nem segített számlát nyitni,arról tudnák.
Csak azért kérdezem ezt,mert én vagyok a törvényes képviselője a lányomnak,nem szeretném ha bajba kerülne és ki tudja milyen tartozását se szeretném kifizetni.Amiről nem tudok.
"18 éves kor alatt egy 16 éves személy"
Miért, vannak 18 év feletti 16 éves személyek is? Ennyi ésszel nem csoda ha nem sikerüt megnevelni a gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!