Lehet Navnak adovisszateriteshez wise által generalt számlát megadni?
Én sem értem, hogy 𝗺𝗶é𝗿𝘁 𝗸é𝗻𝗲 𝗯á𝗿𝗺𝗲𝗹𝘆 𝗺á𝘀 𝗯𝗮𝗻𝗸𝗯𝗲𝗹𝗶 𝘀𝘇á𝗺𝗹𝗮𝘀𝘇á𝗺 (𝗵𝗶𝘃𝗮𝘁𝗮𝗹𝗼𝘀 𝗻𝗲𝘃é𝗻: 𝗽é𝗻𝘇𝗳𝗼𝗿𝗴𝗮𝗹𝗺𝗶 𝗷𝗲𝗹𝘇ő𝘀𝘇á𝗺) 𝗲𝗹𝘀ő 𝟴 𝘀𝘇á𝗺𝗷𝗲𝗴𝘆é𝗻𝗲𝗸 𝗮𝘇 𝗢𝗧𝗣-𝗷é𝘃𝗲𝗹 𝗲𝗴𝘆𝗲𝘇𝗻𝗶𝗲?
Tovább megyek: nem is egyezhet.
Ráadásul, 𝗻𝗲𝗺 𝗶𝗴𝗮𝘇, 𝗵𝗼𝗴𝘆 „𝗔𝘇 𝗲𝗹𝘀ő 𝟴 𝘀𝘇á𝗺𝗷𝗲𝗴𝘆 𝗲𝗴𝘆𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮 𝗮𝘇 𝗼𝘁𝗽𝘀 𝘀𝘇𝗮𝗺𝗹𝗮𝗸𝗻𝗮𝗹”.
Mint minden más pénzintézeti számlaszám esetében, az OTP számlaszámainál is csak az első 3 szájegy feltétlen egyező: ez a 117.
A következő 4 számjegy az úgynevezett fiókazonosító; ami a gyakorlatban lehet pl. régió azonosító is; ahol a számlát nyitották.
A 8. számjegy pedig az ellenőrző kód.
Pl. a 11707024: az OTP Budapest VII. kerületében levő egyik adott fiókjában nyitott számlák első 8 számjegye: [link]
Pl. a 11710019: az OTP Budapest X. kerületében levő egyik adott fiókjában nyitott számlák első 8 számjegye: [link]
Pl. a 11735005: az OTP Dél-alföldi régiójában nyitott számlák első 8 számjegye: [link]
Pl. a 11737007: az OTP Észak-dunántúli régiójában nyitott számlák első 8 számjegye: [link]
(Ha rákeresel alapítványokra, azok közlik a bankszámla számaikat, hiszen arra várják pénzbeli adományok utalását. Vannak 117-tel kezdődő számlaszámok is, többnél azt is odaírják, hogy OTP; és találhatsz a gyakorlatban használt, nem egyforma első 8 számjegyű OTP-s számlaszámokat.)
"Én sem értem, hogy 𝗺𝗶é𝗿𝘁 𝗸é𝗻𝗲 𝗯á𝗿𝗺𝗲𝗹𝘆 𝗺á𝘀 𝗯𝗮𝗻𝗸𝗯𝗲𝗹𝗶 𝘀𝘇á𝗺𝗹𝗮𝘀𝘇á𝗺 (𝗵𝗶𝘃𝗮𝘁𝗮𝗹𝗼𝘀 𝗻𝗲𝘃é𝗻: 𝗽é𝗻𝘇𝗳𝗼𝗿𝗴𝗮𝗹𝗺𝗶 𝗷𝗲𝗹𝘇ő𝘀𝘇á𝗺) 𝗲𝗹𝘀ő 𝟴 𝘀𝘇á𝗺𝗷𝗲𝗴𝘆é𝗻𝗲𝗸 𝗮𝘇 𝗢𝗧𝗣-𝗷é𝘃𝗲𝗹 𝗲𝗴𝘆𝗲𝘇𝗻𝗶𝗲?"
Inkább nálatok van gond a szövegértéssel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!